Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Po zablokowaniu telefonu potrzebuje kod PUK. Niestety nie jestem w miejscu, w którym mam umowę więc ani PUKu ani superpinu nie mogę aktualnie zobaczyć. Czy jest możliwość odzyskania kodu PUK? Mogę podać swoje dane w celach autentykacji. Prosiłem o przesłanie kodu na e-mail jednak Pani z BOKu powiedziała że bez superpinu to niemożliwe. Czyli w przypadku zgubienia umowy, klient nie ma możliwości zrobienia niczego?<BR>Bardzo proszę o pomoc.
Nie da rady nic zrobić bez super pin. Super PIn widnieje na umowie abnonenckiej pod numerem telefonu abonenta.
Miałam podobną sytuację, ale Pani z BOK po weryfikacji danych podała mi kod puk. Fakt, że czekałam najpierw 6,5 minuty na połączenia, potem po 5 minutach w końcu ktoś odebrał.
chciała bym odzyskać kod PUK
Kamila Drutowska Kuznica ługowska 22
to jest odpowiedź na post:
Po zablokowaniu telefonu potrzebuje kod PUK. Niestety nie jestem w miejscu, w którym mam umowę więc ani PUKu ani superpinu nie mogę aktualnie zobaczyć. Czy jest możliwość odzyskania kodu PUK? Mogę podać swoje dane w celach autentykacji. Prosiłem o przesłanie kodu na e-mail jednak Pani z BOKu powiedziała że bez superpinu to niemożliwe. Czyli w przypadku zgubienia umowy, klient nie ma możliwości zrobienia niczego?Bardzo proszę o pomoc.
wowwwwwwww
zablokowana karta, błędny pin, zaginiony kod PUK ? Jak go odzyskać przy zablokowanym telefonie ?
Po zalogowaniu do panelu www wchodzisz w MOJE KONTO - MÓJ PROFIL i masz tam opcję wysyłki PUK na e-maila.
mam ten sam problem co większość, brak kod PUK
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
109 gości i 0 zalogowanych użytkowników