forumnju na kartęofertaUsługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 15:47)

Cześć. Doladowalam konto kwotą 30zł następnie wysłałam SMS uruchamiający usługę ?wszystko za nie więcej niż 29 zł?. Natychmiast otrzymałam SMS ze usługa została uruchomiona na moim numerze. Powinnam otrzymać nielimitowane smsy i połączenia oraz 25 GB transferu. Z usługi korzystałam wielokrotnie i zawsze bezproblemowo działało. Niestety po kilku godzinach korzystania z internetu przyszedł SMS ze na moim koncie zostało mniej niż 20gr i aby wykonywać połączenia wysyłać smsy i korzystać z internetu mobilnego muszę doładować konto.   Nic z tego nie rozumiem. Gdzie jest moje 29 zł i gdzie pakiet za który zapłaciłam?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 17:56)

Jeśli już korzystałeś z usługi to powinieneś wiedzieć że , za usługę nie płacisz z góry - po doładowaniu płacisz wg zużycia, ale nie więcej niż 29 zł . To znaczy że jakk zejdzie ci 29 pln to póżniej do konca okresu uruchomienia nie płacisz nic . To jest dokładnie tak jak w abonamencie tylko w abonamencie nie płaciż z góry , tylko po otrzymaniu rachunku .

~gość1621958197752

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 19:19)

Tak jak napisał mój przedmówca . Po przekroczeniu 29 zł opłaty za połączenia , smsy , mmsy oraz internet nie będą naliczane do końca okresu rozliczeniowego , czyli 30 dni .

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 19:37)

Dzięki za odpowiedzi. Nie Rozumiem, ja nie mogę wykonywać żadnych połączeń ani wysyłać smsow i korzystać z internetu mobilnego. Jeśli okres rozliczeniowy trwa to Dlaczego nie mam tych wszystkich Możliwości Które powinnam mieć po włączeniu tej usługi?

~marris306

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 19:39)

Ponad 29 zł zeszło, zostało mniej niż 20 gr a ja nie mogę dzwonić smsowac itd.... 

~marris306

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-26 17:24)

Hej :) Jeżeli przyszedł SMS o aktywacji usługi, to nie ma takiej opcji, by się nie włączyła. Prawdopodobnie przed włączeniem usługi była nawiązana sesja internetowa. Pobrało środki z konta i nie wliczyło do limitu 29 zł. Szczegóły można sprawdzić po zalogowaniu na konto nju mobile w zakładce Lista połączeń lub kontaktując się przez formularz kontaktowy z BOK. Pozdrawiam :) 

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-26 21:12)

<div>marris306 .
</div><div>Jak widzisz zawsze trzeba byćć czujnym , regulaminy , przepisu i ludzka wiara , mogą doprowdzićdo straty kaski , może jednak warto przejść do oferty na abonament i wtedy masz to samo będziesz się martwiła że nagle nic nie będzie można zrobić. Abonametu będziesz płaciła  tyle ile wykorzystasz , a przy nie więcej niż 29 bedzie właśnie tyle . Jeśli wykorzystasz mniej zapłacisz mniej  . Jeśli przez pół roku nie będziesz korzystała , wtedy przeniosą cię do nju na karta . Przemyśl co dla ciebie jest dobra   :) </div>

~gość1622056324931

odpowiedź

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu | marris306 (25.05.2021, 15:47)

Cześć. Doladowalam konto kwotą 30zł następnie wysłałam SMS uruchamiający usługę ?wszystko za nie więcej niż 29 zł?. Natychmiast otrzymałam SMS ze usługa została uruchomiona na moim numerze. Powinnam otrzymać nielimitowane smsy i połączenia oraz 25 GB transferu. Z usługi korzystałam wielokrotnie i zawsze bezproblemowo działało. Niestety po kilku godzinach korzystania z internetu przyszedł SMS ze na moim koncie zostało mniej niż 20gr i aby wykonywać połączenia wysyłać smsy i korzystać z internetu mobilnego muszę doładować konto.   Nic z tego nie rozumiem. Gdzie jest moje 29 zł i gdzie pakiet za który zapłaciłam?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

137 gości i 0 zalogowanych użytkowników