Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
Masz subskrypcję lub światłowód ?
to jest odpowiedź na post:
Czyli jak dobrze zrozumiałam poprzednia wypowiedź staż dodatkowego numeru w nju teraz będzie w sumie 1,5 roku przy przejściu do subskrypcji wliczając 1 rok-stazu na kartę plus 0,5 roku stażu w abonamencie. Czy dobrze liczę ten przykład podany wyżej?
Zle liczysz . Pilotka wyrażnie napisała , 0,5 roku za numer z abonamentu a drugi numer od początku .
Jak zmienić adres e-mail na który przychodzą faktury rozliczeniowe?
Logujesz się na swoim koncie . Następnie => Mój profil => moje dane i tu zmieniasz adres email
Kontaktuję się w związku ze słabym zasięgiem w ww. lokalizacja. Jest to blok mieszkalny 4-piętrowy, z wielkiej płyty. U zbiegu ulic Skrzydlata/Bajana. Sieć LTE jest niedostępna. Zaś moc sygnału 3G ma wartość poniżej 20% - wg. aplikacji Net Signal.
Przez to codziennie występują problemy z nawiązywaniem połączeń. Ponadto notoryczny brak możliwości dodzwonienia się przez inne osoby. Nawet sms-y nie przychodzą, że ktoś próbował się skontaktować. Przy próbie połączenia częste komunikaty, że "sieć jest niedostępna". Druga karta sim z innej sieci działa poprawnie. Problemy występują od ok pół roku. Natomiast od wczoraj praktycznie brak możliwości korzystania z usług. Zgłoszenia były wysyłane wielokrotnie. Informacja zwrotna, że stacja jest przeciążona i tyle. Brak jakiekolwiek reakcji i rozwiązania tego problemu. Być może ktoś zakłóca sygnał, nie wiem, ale kiedyś wszystko działało. Jest to prawie Centrum Wrocławia, duże osiedle, a nie jakaś wioska w lesie. Na infolinię się dodzwonić nie można, bo automat się rozłącza.
Następuje stopniowe wyłączenie 3G w Polsce . Więcej informacji poczytaj sobie w WYŁĄCZENIE 3G W POLSCE oraz WYŁĄCZAMY 3G
Witam.
Mam 2 abonamenty i jedną kartę prepaid w sieci nju.
Wczoraj doładowałem ją odpowiednią kwotą i na stronie aktywowałem "nju na kartę 29 zł".
Po 12 godzinach z konta nie zeszło 29zł, a w usługach mam:
"im dłużej, tym lepiej w nju na kartę" - usługa w trakcie zmiany
"nju na kartę 29 zł" - usługa w trakcie zmiany
Czemu to tak długo trwa i kiedy usługa będzie aktywna?
Dzisiaj będę potrzebował internetu i zaczynam się niepokoić :(
Włączenie usług nastąpi w ciągu 24 godz. od momentu zlecenia aktywacji . O włączeniu usługi zostaniesz powiadomiony sms-em. Pięniądze będą schodziły do momentu wykorzystania 29 zł , następnie nie będą pobierane opłaty . Wszystko masz w "REGULAMIN USŁUG NJU NA KARYĘ 19 I 29 ZŁ ".
Jak jest z terminem ważności konta w nowych ofertach na kartę(maj 2024).Czy nadal trzeba doładować przed upływem 6 miesięcy?
Tak jak napisał poprzednik , nic się nie zmieniło . Więcej informacji masz w regulaminie => REGULAMIN PROMOCJI " PO WIEKI "