forumnju na kartęofertaUsługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 15:47)

Cześć. Doladowalam konto kwotą 30zł następnie wysłałam SMS uruchamiający usługę ?wszystko za nie więcej niż 29 zł?. Natychmiast otrzymałam SMS ze usługa została uruchomiona na moim numerze. Powinnam otrzymać nielimitowane smsy i połączenia oraz 25 GB transferu. Z usługi korzystałam wielokrotnie i zawsze bezproblemowo działało. Niestety po kilku godzinach korzystania z internetu przyszedł SMS ze na moim koncie zostało mniej niż 20gr i aby wykonywać połączenia wysyłać smsy i korzystać z internetu mobilnego muszę doładować konto.   Nic z tego nie rozumiem. Gdzie jest moje 29 zł i gdzie pakiet za który zapłaciłam?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 17:56)

Jeśli już korzystałeś z usługi to powinieneś wiedzieć że , za usługę nie płacisz z góry - po doładowaniu płacisz wg zużycia, ale nie więcej niż 29 zł . To znaczy że jakk zejdzie ci 29 pln to póżniej do konca okresu uruchomienia nie płacisz nic . To jest dokładnie tak jak w abonamencie tylko w abonamencie nie płaciż z góry , tylko po otrzymaniu rachunku .

~gość1621958197752

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 19:19)

Tak jak napisał mój przedmówca . Po przekroczeniu 29 zł opłaty za połączenia , smsy , mmsy oraz internet nie będą naliczane do końca okresu rozliczeniowego , czyli 30 dni .

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 19:37)

Dzięki za odpowiedzi. Nie Rozumiem, ja nie mogę wykonywać żadnych połączeń ani wysyłać smsow i korzystać z internetu mobilnego. Jeśli okres rozliczeniowy trwa to Dlaczego nie mam tych wszystkich Możliwości Które powinnam mieć po włączeniu tej usługi?

~marris306

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-25 19:39)

Ponad 29 zł zeszło, zostało mniej niż 20 gr a ja nie mogę dzwonić smsowac itd.... 

~marris306

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-26 17:24)

Hej :) Jeżeli przyszedł SMS o aktywacji usługi, to nie ma takiej opcji, by się nie włączyła. Prawdopodobnie przed włączeniem usługi była nawiązana sesja internetowa. Pobrało środki z konta i nie wliczyło do limitu 29 zł. Szczegóły można sprawdzić po zalogowaniu na konto nju mobile w zakładce Lista połączeń lub kontaktując się przez formularz kontaktowy z BOK. Pozdrawiam :) 

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu (2021-05-26 21:12)

<div>marris306 .
</div><div>Jak widzisz zawsze trzeba byćć czujnym , regulaminy , przepisu i ludzka wiara , mogą doprowdzićdo straty kaski , może jednak warto przejść do oferty na abonament i wtedy masz to samo będziesz się martwiła że nagle nic nie będzie można zrobić. Abonametu będziesz płaciła  tyle ile wykorzystasz , a przy nie więcej niż 29 bedzie właśnie tyle . Jeśli wykorzystasz mniej zapłacisz mniej  . Jeśli przez pół roku nie będziesz korzystała , wtedy przeniosą cię do nju na karta . Przemyśl co dla ciebie jest dobra   :) </div>

~gość1622056324931

odpowiedź

Usługa nie została uruchomiona mimo SMS i formującego o jej uruchomieniu | ~marris306 (25.05.2021, 19:37)

Dzięki za odpowiedzi. Nie Rozumiem, ja nie mogę wykonywać żadnych połączeń ani wysyłać smsow i korzystać z internetu mobilnego. Jeśli okres rozliczeniowy trwa to Dlaczego nie mam tych wszystkich Możliwości Które powinnam mieć po włączeniu tej usługi?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

135 gości i 0 zalogowanych użytkowników