forumnju z rachunkiemusługiDrastyczne pogorszenie zasięgu

Drastyczne pogorszenie zasięgu

Drastyczne pogorszenie zasięgu (2016-06-22 17:28)

<span >Od ponad miesiąca zauważyłam drastyczne pogorszenie zasięgu w Dębem Wielkim. Najpierw były to pojedyncze przypadki, trwające maksymalnie kilka godzin, teraz trwa to nieprzerwanie od kilku dni. Nie można się dodzwonić, wysłać wiadomości, smsy docierają z ogromnym opóźnieniem. Kiedy już uda się do kogoś dodzwonić, druga osoba w ogóle nie słyszy rozmówcy. Problem występuje w każdym telefonie, zarówno prywatnym jak i służbowym. Przełożenie karty SIM do innego telefonu nie pomaga. Znajomi skarżą się na ten sam problem. Nigdy wcześniej nie miałam najmniejszego problemu z zasięgiem, a numer w Orange mam już 10 lat. To się robi coraz bardziej uciążliwe. Proszę o informację, co się dzieje i czy mogę to w jakikolwiek sposób zgłosić?

Drastyczne pogorszenie zasięgu (2016-06-23 16:52)

Na takie problemy to tylko BOK, czyli Biuro Obsługi Klienta może Ci pomóc, a nie forum.
W sieci widziałem jeden filmik i padło zdanie "Wyłącz TV, włącz myślenie", które akurat pasuje do tego i wielu innych tematów :)

Drastyczne pogorszenie zasięgu (2016-06-28 20:13)

to jest odpowiedź na post:

Na takie problemy to tylko BOK, czyli Biuro Obsługi Klienta może Ci pomóc, a nie forum.
W sieci widziałem jeden filmik i padło zdanie "Wyłącz TV, włącz myślenie", które akurat pasuje do tego i wielu innych tematów :)

Widzę, że komuś trzeba wytłumaczyć drukowanymi literami. Forum służy od tego, żeby PYTAĆ. A nuż ktoś zgłaszał przede mną podobny problem do Orange i zna odpowiedź na zadane pytanie. W oczekiwaniu na oficjalne ustosunkowanie się Orange do mojego zgłoszenia powstał ten wątek. W przeciwieństwie do niektórych (tak, tak, nju_klient, to do Ciebie) MYŚLĘ, a nie spędzam bezproduktywnie godziny w internecie, odpowiadając na każdy wątek na forum i oglądając durne filmy, które potem cytuję w postach. <span >I tutaj sprawdza się stwierdzenie "Kozak w necie, p**** w świecie". <span >Proponuję wylogować się do życia. Istnieje coś takiego, jak NORMALNE ŻYCIE poza internetem. Fajna sprawa, polecam. 

Drastyczne pogorszenie zasięgu (2016-07-03 14:43)

@malinowedziewcze

Cytując Ciebie z pierwszego postu po całym akapicie opisanych problemów:
"To się robi coraz bardziej uciążliwe. Proszę o informację, co się dzieje i czy mogę to w jakikolwiek sposób zgłosić?"

Z całym szacunkiem ale wg mnie w/w pytanie nie zadaje osoba, która myśli, że (Twój cytat) "A nuż ktoś zgłaszał przede mną podobny problem do Orange i zna odpowiedź na zadane pytanie".

Raczej jest to przykład osoby, która (znowu cytując Ciebie): "Kozak w necie, p**** w świecie". Zwłaszcza, że zamiast zrobić coś konkretnego w swojej sprawie to marnujesz czas na biadolenie na forum w stylu "Oj, co ja biedna teraz mogę zrobić?" i robisz piesze wycieczki do mojego prywatnego życia. Zmień swoje cele, bo skupiasz się na sprawach nieistotnych.

odpowiedź

Drastyczne pogorszenie zasięgu | nju_klient (03.07.2016, 14:43)

@malinowedziewcze

Cytując Ciebie z pierwszego postu po całym akapicie opisanych problemów:
"To się robi coraz bardziej uciążliwe. Proszę o informację, co się dzieje i czy mogę to w jakikolwiek sposób zgłosić?"

Z całym szacunkiem ale wg mnie w/w pytanie nie zadaje osoba, która myśli, że (Twój cytat) "A nuż ktoś zgłaszał przede mną podobny problem do Orange i zna odpowiedź na zadane pytanie".

Raczej jest to przykład osoby, która (znowu cytując Ciebie): "Kozak w necie, p**** w świecie". Zwłaszcza, że zamiast zrobić coś konkretnego w swojej sprawie to marnujesz czas na biadolenie na forum w stylu "Oj, co ja biedna teraz mogę zrobić?" i robisz piesze wycieczki do mojego prywatnego życia. Zmień swoje cele, bo skupiasz się na sprawach nieistotnych.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

147 gości i 0 zalogowanych użytkowników