forumnju z rachunkiemofertaKurier z umową nju z rachunkiem

Kurier z umową nju z rachunkiem

Kurier z umową nju z rachunkiem (2016-04-12 19:41)

Witam,

25 marca wysłałam wniosek o przeniesienie numeru. Kurier dzwonił do mnie w czwartek podczas zajęć i odpowiedziałam mu, że skoro pracują do 16, będę dostępna dopiero w poniedziałek. Mimo to w piątek dzwonił kolejny raz i na stronie pojawiła się informacja, że nie było mnie w domu (uprzedzałam). W poniedziałek znowu dzwonił po południu i umówiliśmy się na wtorek. Rano byłam na zajęciach, kurier nie dzwonił i myślałam, że będzie po południu jak zawsze do tej pory, ale kolejny raz pojawiła się informacja o niedoręczeniu z powodu nieobecności i parę godzin później o zwrocie przesyłki do nadawcy. Napisałam w tej sprawie zgłoszenie, które otrzymało numer <span >NjuMobile #141427. Do tej pory nie otrzymałam na nie odpowiedzi i nie wiem, czy umowa zostanie ponownie wysłana, czy mam złożyć nowe zamówienie, czy może poszukać oferty u konkurencji. Liczę na odpowiedź w rozsądnym czasie.

~daria

Kurier z umową nju z rachunkiem (2016-04-12 20:20)

proponuję ci zadzwonienie do sklepu njumobile pod numerem 690300400, oni zajmują się nowymi klientami może coś ci pomogą, ja takiej sytuacji nie miałem, moi znajomi również więc spróbuj tam zadzwonić

~cptcinek

Kurier z umową nju z rachunkiem (2016-04-20 20:06)

Chyba pracuje u Ciebie złośliwy kurier.
Odpukać u mnie w DPD jest normalny człowiek, z którym zawsze mogłem się dogadać i umówić indywidualnie. Czasem nawet odbierałem umowę w terenie tj. po prostu podjechałem autem do miejsca, gdzie kurier akurat przebywał.
Wszystko jest do ustalenia jeśli obie strony tego chcą.
Nie wiem jak teraz ale wcześniej były SMS-owe powiadomienia, że będzie kurier i można było SMSem wybrać jeden z 3 najbliższych dni roboczych jako datę odbioru.

odpowiedź

Kurier z umową nju z rachunkiem | ~cptcinek (12.04.2016, 20:20)

proponuję ci zadzwonienie do sklepu njumobile pod numerem 690300400, oni zajmują się nowymi klientami może coś ci pomogą, ja takiej sytuacji nie miałem, moi znajomi również więc spróbuj tam zadzwonić
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

39 gości i 0 zalogowanych użytkowników