forumnju z rachunkiemoferta39 zł max + 9 zł drugi numer. A stacjonarne są w te 9 zł wliczone ?

39 zł max + 9 zł drugi numer. A stacjonarne są w te 9 zł wliczone ?

39 zł max + 9 zł drugi numer. A stacjonarne są w te 9 zł wliczone ? (2015-08-26 11:02)

Witam, mam ofertę max 39zł razem ze stacjonarnymi, i myślę żeby żonę dołączyć za te 9zł, ale jak czytam tę ofertę to widzę że rozmowy na tel. stacjonarne są dodatkowo płatne 10 zł miesięcznie?

Więc jak to jest ?

~piotr

39 zł max + 9 zł drugi numer. A stacjonarne są w te 9 zł wliczone ? (2015-08-26 12:24)

Proszę czytać ze zrozumieniem:
http://www.njumobile.pl/oferta/nju-z-rachunkiem?chosenTab=oferta-z-rachunkiem

Przy opcji Nju Dodatkowy klikasz "pokaż szczegóły" i masz tam jak byk napisane, pozwolisz, że zacytuję:
"Przykład 2: Posiadasz nju buzz np. z usługą "Jeden na wszystko" za nie więcej niż 39 zł
dziś płacisz za połączenia krajowe, SMS, MMS i 2GB Internetu nie więcej niż 39 zł miesięcznie, dokupujesz nju dodatkowy za 9 zł miesięcznie, łącznie miesięcznie płacisz za dwa numery nie więcej niż 39 zł + 9 zł tj. nie więcej niż 24 zł za jeden numer i na każdym rozmawiasz, wysyłasz SMS/MMS bez limitu i masz 2GB do podziału."

Nie ma ani słowa, że stacjonarki są dodatkowo płatne, nie wiem gdzie to wyczytałeś.
Numer Główny i Dodatkowy korzystają wspólnie z tej samej oferty, którą masz aktualnie aktywną na numerze Głównym i od tego zależy, co masz "darmowe", a co płatne, natomiast za podpięcie drugiego numeru, czyli za Nju Dodatkowy - za korzystanie z 2 numerów na jednym koncie abonenckim dopłacasz 9zł/mc.

39 zł max + 9 zł drugi numer. A stacjonarne są w te 9 zł wliczone ? (2015-09-08 19:50)

Ja mam natomiast inne pytanie.
Mam kartę w konkurencyjnej sieci na siebie. Żona ma w innej też na siebie. Jeżli przejdę do nju na warunki za max 39 zł to będę mógł przenieść żony numer na zasadach dodatkowy nju  (bez zmiany jej numeru i właściciela) i razem zapłacimy 49 zł? (czy ten dodawany numer musi być całkowicie nowym numerem a jeżli nie to czy muszę przepisywać własność numeru na siebie).
Dziękuję za odpowiedź.

~jon

39 zł max + 9 zł drugi numer. A stacjonarne są w te 9 zł wliczone ? (2015-09-08 20:19)

to jest odpowiedź na post:

Mam kartę w konkurencyjnej sieci na siebie. Żona ma w innej też na siebie. Jeżli przejdę do nju na warunki za max 39 zł to będę mógł przenieść żony numer na zasadach dodatkowy nju  (bez zmiany jej numeru i właściciela) i razem zapłacimy 49 zł? (czy ten dodawany numer musi być całkowicie nowym numerem a jeżli nie to czy muszę przepisywać własność numeru na siebie).
Dziękuję za odpowiedź.

Ja mam podobne pytanie. Jeżeli mam numer w nju w tej taryfie za 39zł i chcę dołożyć do niego dodatkowy numer który jest obecnie w Orange to czy właściciel numeru musi być ten sam ? W tym momencie numer x jest w nju zarejestrowany na mnie, a numer w Orange na moją mamę. Czy nie będzie problemów z przeniesieniem, czy trzeba robić na początek cesję ?

~vicia82

39 zł max + 9 zł drugi numer. A stacjonarne są w te 9 zł wliczone ? (2015-09-08 22:24)

Co do właściciela Nju Dodatkowy to odpowiedź macie tutaj:
http://www.njumobile.pl/obsluga/forum/id,99100005,title,numer-dodatkowy-ile-p-ace-,watek

@jon
Proszę dodatkowo zapoznaj się z Regulaminem usługi Nju Dodatkowy:
http://www.njumobile.pl/b/articles/regulaminy/regulamin_korzystania_z_planu_nju_dodatkowy.pdf

W punkcie 2.3 masz wymienione przypadki, w których numer może być jako Nju Dodatkowy.

odpowiedź

39 zł max + 9 zł drugi numer. A stacjonarne są w te 9 zł wliczone ? | ~jon (08.09.2015, 19:50)

Dziękuję za odpowiedź.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

33 gości i 0 zalogowanych użytkowników