@mila
- jak kupowałem nju z rachunkiem to dostałem numer taki jaki sobie wybrałem na stronie www.
- składając zamówienie trzeba podać dane osobowe do zamówienia, bo to nie kiosk, czy stacja benzynowa, ale to chyba normalne przy zamówieniu przez internet.
- telefon kontaktowy jest potrzebny dla kuriera, który potem dzwoni w dniu dostarczenia przesyłki, dla mnie jest to normalne przy zamówieniu internetowym.
- nie pamiętam jakiś SMSów z numeru 8000, które miałyby mnie na coś naciągnąć, bo raczej czytam wiadomości ze zrozumieniem, a tych, których nie oczekuję to kasuję.
Z tego co widzę to na forum zablokowane są komentarze osób niezalogowanych, bo pewnie pojawiają się dopiero po autoryzacji moderatora, a jak sądzę nie chce mu się klikać to ich nie widać. Natomiast nie zauważyłem takiego problemu z komentarzami od osób zalogowanych.
Poza problemem że wydali Ci inny numer niż był w zamówieniu (jak twierdzisz) i ewentualnie problemem z niechcianymi SMS-ami z numeru 8000, choć nie napisałeś co i w jaki sposób chcieli od Ciebie wyłudzić to pozostałe przykłady nie są wcale negatywne.
Sorry, moja pierwsza myśl to gimbaza atakuje, bo moim zdaniem taki poziom reprezentuje Twój post. Dużo treści z emocjami i inwektywami ale brak konkretnych argumentów na potwierdzenie swojej tezy.