forumnju z rachunkiemoferta39 zł za wszystko ???

39 zł za wszystko ???

39 zł za wszystko ??? (2015-05-11 15:23)

39 zł za wszystko...a stan konta pokazuje ponad 53 zł
Jak mam rozumieć w takim razie ofertę nju mobile "jeden za wszystko" tzn 39 zl za wszystko...spoko mój rachunek pokazuje inna kwotę??!?! 

39 zł za wszystko ??? (2015-05-11 16:37)

Od jak dawna masz nr w NJU ? Kiedy włączyłeś tą usługę ? Może jeszcze nie jest aktywna na Twoim koncie lub masz jeszcze nr tymczasowy i stąd taka kwota ?
Jeśli żadna z tych opcji i już np. miałeś w zeszłym okresie rozliczeniowym "Jeden ... " aktywne i było ok to pisz reklamację.

39 zł za wszystko ??? (2015-05-13 12:17)

to jest odpowiedź na post:

Od jak dawna masz nr w NJU ? Kiedy włączyłeś tą usługę ? Może jeszcze nie jest aktywna na Twoim koncie lub masz jeszcze nr tymczasowy i stąd taka kwota ?
Jeśli żadna z tych opcji i już np. miałeś w zeszłym okresie rozliczeniowym "Jeden ... " aktywne i było ok to pisz reklamację.

Od 27.04.2015 jestem w nju i podczas podpisania umowy opcja 39zł za wszystko była włączona. I w profilu abonenckim wyświetla się jako aktywna. Napisałam e-mail do BOK " <span >Analiza konta numeru ######## potwierdza aktywną usługę ?Jeden na wszystko? od dnia 27.04.2015.<span >Wszelkie opłaty dla usługi będą rozliczone z końcem okresu rozliczeniowego, który przypada na 23 dzień każdego miesiąca." To ich odpowiedź. <br >

39 zł za wszystko ??? (2015-05-13 17:39)

Czyli tak czy tak wstrzymać się musisz do końca cyklu. Odpowiedz masz, że usługa włączona.
Podstawy do reklamacji w razie czego jak najbardziej ;) Ew będzie korekta.

39 zł za wszystko ??? (2015-05-13 23:32)

Pamiętaj tez o tym, ze za pewne usługi są naliczane opłaty dodatkowe, np. za połączenia lub SMS o podwyższonej płatności. I takie połączenia nie wchodzą w skład "darmowych", stąd rachunek moze byc większy.

Ja kiedyś reklamowałem bzdurę, złotówkę z hakiem więcej niż 39 złotych no i okazało sie, ze dzwoniłem na infolinie, a 0800 doliczane są ekstra do rachunku.

Podobnie jest z przekierowaniem połączenia, opcja często automatyczna w aparatach Dual sim, z jednej karty na druga. Połączenie przekierowane tez jest osobno liczone.

Ja używam opcji za 39 złotych i poza tym jednym przypadkiem nigdy nie zapłaciłem więcej niż trzeba.

Jeżeli podwyższona opłata nie wynika z tego, trzeba reklamować. Pozdrawiam.

39 zł za wszystko ??? (2015-05-14 14:17)

Ja miałam tak samo....podobno od nowego cyklu rozliczeniowego będzie prawidłowo..tzn od jutra...zobaczymy!W umowie pisemnej,dostarczonej przez pocztę tak miało być od lutego 2015.Mors.

39 zł za wszystko ??? (2015-05-27 17:40)

@koniu
infolinia 800 jest bezpłatna, więc pewnie dzwoniłeś na 801.

odpowiedź

39 zł za wszystko ??? | nju_klient (27.05.2015, 17:40)

@koniu
infolinia 800 jest bezpłatna, więc pewnie dzwoniłeś na 801.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

59 gości i 0 zalogowanych użytkowników