nju dodatkowy

nju dodatkowy (2015-04-29 07:27)

Czy w nju dodatkowy, jako dodatkowy numer można przenieść numer z innej sieci? Jeżli tak to jak to zrobić??

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

nju dodatkowy (2015-04-29 10:50)

Tak, można przenieść numer z innej sieci i zrobić żeby ten numer był jako dodatkowy, robimy to przez stronę, link http://www.njumobile.pl/zakup?step=1&_requestid=5202

nju dodatkowy (2015-05-05 18:47)

Mam pytanie w druga strone, mam 1 numer w nju, za niecaly miesiac konczy mi sie umowa w orange i chcialbym przeniesc drugi numer do nju, ale chcialbym zeby ten obecnie przenoszony stal sie glownym (bo na nim jest wiecej rozmow i internet), a ten ktory jest juz w nju stal sie numerem dodatkowym. Można?

nju dodatkowy (2015-05-05 21:06)

Myślę, że nie można ale co to za różnica ? Skoro na jednym jak i na drugim numerze będziesz miał ta samą ofertę. Przeniesiesz nr a nie to co na nim masz, za taryfę, obecnie.

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~jonasz7-85

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~siny83

nju dodatkowy (2015-05-12 15:43)

Chciałbym przenieść numer żony z innej sieci (abonament) do nju jako dodatkowy. Wiem że muszę zmienić właściciela numeru z żony na mnie i dopiero wtedy przenosić numer ale mam inne pytanie. Abonament kończy się żonie w sierpniu - czy do tego czasu oferta niju dodatkowy będzie nadal obowiązywała? A jeśli nie to może można zrobić numer nju tymczasowy dopóki abonament żony się nie skończy? Macie tutaj jakieś wskazówki?

odpowiedź

nju dodatkowy | ricko (12.05.2015, 15:43)

Chciałbym przenieść numer żony z innej sieci (abonament) do nju jako dodatkowy. Wiem że muszę zmienić właściciela numeru z żony na mnie i dopiero wtedy przenosić numer ale mam inne pytanie. Abonament kończy się żonie w sierpniu - czy do tego czasu oferta niju dodatkowy będzie nadal obowiązywała? A jeśli nie to może można zrobić numer nju tymczasowy dopóki abonament żony się nie skończy? Macie tutaj jakieś wskazówki?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

22 gości i 0 zalogowanych użytkowników