nju dodatkowy

nju dodatkowy (2015-04-29 07:27)

Czy w nju dodatkowy, jako dodatkowy numer można przenieść numer z innej sieci? Jeżli tak to jak to zrobić??

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

nju dodatkowy (2015-04-29 10:50)

Tak, można przenieść numer z innej sieci i zrobić żeby ten numer był jako dodatkowy, robimy to przez stronę, link http://www.njumobile.pl/zakup?step=1&_requestid=5202

nju dodatkowy (2015-05-05 18:47)

Mam pytanie w druga strone, mam 1 numer w nju, za niecaly miesiac konczy mi sie umowa w orange i chcialbym przeniesc drugi numer do nju, ale chcialbym zeby ten obecnie przenoszony stal sie glownym (bo na nim jest wiecej rozmow i internet), a ten ktory jest juz w nju stal sie numerem dodatkowym. Można?

nju dodatkowy (2015-05-05 21:06)

Myślę, że nie można ale co to za różnica ? Skoro na jednym jak i na drugim numerze będziesz miał ta samą ofertę. Przeniesiesz nr a nie to co na nim masz, za taryfę, obecnie.

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~jonasz7-85

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~siny83

nju dodatkowy (2015-05-12 15:43)

Chciałbym przenieść numer żony z innej sieci (abonament) do nju jako dodatkowy. Wiem że muszę zmienić właściciela numeru z żony na mnie i dopiero wtedy przenosić numer ale mam inne pytanie. Abonament kończy się żonie w sierpniu - czy do tego czasu oferta niju dodatkowy będzie nadal obowiązywała? A jeśli nie to może można zrobić numer nju tymczasowy dopóki abonament żony się nie skończy? Macie tutaj jakieś wskazówki?

odpowiedź

nju dodatkowy | gori (05.05.2015, 18:47)

Mam pytanie w druga strone, mam 1 numer w nju, za niecaly miesiac konczy mi sie umowa w orange i chcialbym przeniesc drugi numer do nju, ale chcialbym zeby ten obecnie przenoszony stal sie glownym (bo na nim jest wiecej rozmow i internet), a ten ktory jest juz w nju stal sie numerem dodatkowym. Można?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

22 gości i 0 zalogowanych użytkowników