forumnju na kartęusługiSMS premium w nju na kartę

SMS premium w nju na kartę

SMS premium w nju na kartę (2024-09-27 12:50)

Hej
Czy da się wysyłać SMS premium w usłudze na kartę?
Próbuje wysłać smsna organizacje charytatywne, rożne, kilka numerów i nie przechodzą.
Nie mam blokady założonej, potwierdzone z infolinią, karta włożona do innego telefonu, zgłoszenie zrobione i zamkniete  niby wszytsko jest ok i nadal się nie udaje
Chce wykorzystać środki z konta zanim przepadną (przechodzę na abonament)

SMS premium w nju na kartę (2025-02-24 00:13)

Udało Ci się rozwiązać ten problem? Mam to samo. Nju na kartę, blokady na premium wszystkie zniesione, a nie mogę nic wysłać na charytatywne SMS.

SMS premium w nju na kartę (2025-02-25 08:14)

Jeżeli  nie określisz to domyślną wartością limitu dla usług o podwyższonej opłacie będzie 35 zł. Oznacza to, że wraz z osiągnięciem tego limitu wykonywanie połączeń głosowych/SMS/MMS na numery o podwyższonej opłacie zostanie zablokowane do końca danego okresu rozliczeniowego, przy czym masz możliwość zdjęcia blokady poprzez podwyższenie dotychczasowego limitu.

odpowiedź

SMS premium w nju na kartę | graf83 (27.09.2024, 12:50)

Hej
Czy da się wysyłać SMS premium w usłudze na kartę?
Próbuje wysłać smsna organizacje charytatywne, rożne, kilka numerów i nie przechodzą.
Nie mam blokady założonej, potwierdzone z infolinią, karta włożona do innego telefonu, zgłoszenie zrobione i zamkniete  niby wszytsko jest ok i nadal się nie udaje
Chce wykorzystać środki z konta zanim przepadną (przechodzę na abonament)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

33 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies