forumnju na kartęusługiSMS premium w nju na kartę

SMS premium w nju na kartę

SMS premium w nju na kartę (2024-09-27 12:50)

Hej
Czy da się wysyłać SMS premium w usłudze na kartę?
Próbuje wysłać smsna organizacje charytatywne, rożne, kilka numerów i nie przechodzą.
Nie mam blokady założonej, potwierdzone z infolinią, karta włożona do innego telefonu, zgłoszenie zrobione i zamkniete  niby wszytsko jest ok i nadal się nie udaje
Chce wykorzystać środki z konta zanim przepadną (przechodzę na abonament)

SMS premium w nju na kartę (2025-02-24 00:13)

Udało Ci się rozwiązać ten problem? Mam to samo. Nju na kartę, blokady na premium wszystkie zniesione, a nie mogę nic wysłać na charytatywne SMS.

SMS premium w nju na kartę (2025-02-25 08:14)

Jeżeli  nie określisz to domyślną wartością limitu dla usług o podwyższonej opłacie będzie 35 zł. Oznacza to, że wraz z osiągnięciem tego limitu wykonywanie połączeń głosowych/SMS/MMS na numery o podwyższonej opłacie zostanie zablokowane do końca danego okresu rozliczeniowego, przy czym masz możliwość zdjęcia blokady poprzez podwyższenie dotychczasowego limitu.

odpowiedź

SMS premium w nju na kartę | keraj (25.02.2025, 08:14)

Jeżeli  nie określisz to domyślną wartością limitu dla usług o podwyższonej opłacie będzie 35 zł. Oznacza to, że wraz z osiągnięciem tego limitu wykonywanie połączeń głosowych/SMS/MMS na numery o podwyższonej opłacie zostanie zablokowane do końca danego okresu rozliczeniowego, przy czym masz możliwość zdjęcia blokady poprzez podwyższenie dotychczasowego limitu.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

80 gości i 0 zalogowanych użytkowników