forumnju z rachunkiemofertaprzejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze

przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze

przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze (2024-08-03 17:59)

<div>Przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze</div><div>po wyborze abonamentu w parze 5g ma tylko do wyboru</div><div>chcę nowy numer
chcę przejść z oferty nju na kartę na ofertę nju na abonament
chcę przenieść numer do nju</div><div>
</div><div>w usługach nju też nie mam żadnej opcji żeby włączyć 5G...</div><div>może ktoś z was zna jakiś sposób ?
</div>

przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze (2024-08-04 11:37)

to jest odpowiedź na post:

Przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze
po wyborze abonamentu w parze 5g ma tylko do wyboru
chcę nowy numer
chcę przenieść numer do nju

w usługach nju też nie mam żadnej opcji żeby włączyć 5G...
może ktoś z was zna jakiś sposób ?

Nie istnieje abonament 4G  i  5G . Jest abonament z TV oraz subskrypcja , które oferują usługę 5G . Możesz tą usługę włączyć na swoim telefonie jeżeli jest do tego przystosowany i posiadasz jeden z wymienionych abonamentów . Do numeru głównego można dołączyć kilka numerów.

przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze (2024-08-04 19:48)

to jest odpowiedź na post:

<div>w usługach nju też nie mam żadnej opcji żeby włączyć 5G...</div><div>może ktoś z was zna jakiś sposób ?
</div><div>

</div><div>Aktualna usługa nazywa się

nju 29 zł z TV

Jak włączyć?

Jeśli posiadasz numer w nju na abonament, ale nie posiadasz jeszcze usługi nju 29 zł z TV możesz ją włączyć:

Klikając w zakładce "usługi" po zalogowaniu się do swojego konta

Włączenie usługi jest bezpłatne. Włączenie nowej usługi nastąpi na początku najbliższego okresu rozliczeniowego.</div>

[edytowane przez ianus72 o 19:51 w dniu 2024-08-04]

odpowiedź

przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze | gość1722322862873 (03.08.2024, 17:59)

<div>Przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze</div><div>po wyborze abonamentu w parze 5g ma tylko do wyboru</div><div>chcę nowy numer
chcę przenieść numer do nju</div><div>
</div><div>w usługach nju też nie mam żadnej opcji żeby włączyć 5G...</div><div>może ktoś z was zna jakiś sposób ?
</div>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

229 gości i 0 zalogowanych użytkowników