profil na forum

nick
ianus72
nowicjusz

moje ostatnie

Niezaktualizowane ulice

(2024-09-08 11:56 w wątku Niezaktualizowane ulice)

to jest odpowiedź na post:

Nie wiem, ile jeszcze mam czekać i nie ukrywam, że mnie to frustruje, ponieważ muszę wciąż płacić horrendalne pieniądze w innej sieci.
Proszę o pomoc. 

Zamów dostawę dokumentów pod inny adres. Ja zawsze zamawiam przesyłki z nju do miejsca pracy i nie stanowi to żadnego problemu.

ta odpowiedź była przydatna
dla 2 osób

Internet po przeniesieniu numeru

(2024-08-19 11:26 w wątku Internet po przeniesieniu numeru )

USTAWIENIA TELEFONU PO MIGRACJI DO NJU MOBILE

Ta instrukcja jest bardzo stara. GPRS, WAP, MMS. Aktualność stron nju pozostawia wiele do życzenia.
Ale tu bardziej aktualne:
https://www.njumobile.pl/obsluga/pomoc-techniczna,konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefonie

dla 1 osób

Znikające GB w UE

(2024-08-19 11:23 w wątku Znikające GB w UE)

Potwierdzam. U mnie na numerze z usługą za 19 zł jest to samo. Od początku cyklu pokazuje tak jakby 1,5 GB zostało już zużyte. Jest równo 3 GB z 4,5 GB.

dla 1 osób

przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze

(2024-08-04 19:48 w wątku przejście z abonamentu 4G w parze na abonament 5G w parze)

<div>w usługach nju też nie mam żadnej opcji żeby włączyć 5G...</div><div>może ktoś z was zna jakiś sposób ?
</div><div>

</div><div>Aktualna usługa nazywa się

nju 29 zł z TV

Jak włączyć?

Jeśli posiadasz numer w nju na abonament, ale nie posiadasz jeszcze usługi nju 29 zł z TV możesz ją włączyć:

Klikając w zakładce "usługi" po zalogowaniu się do swojego konta

Włączenie usługi jest bezpłatne. Włączenie nowej usługi nastąpi na początku najbliższego okresu rozliczeniowego.</div>

dla 0 osób

Internet w pakiecie subskrypcji

(2024-08-02 21:40 w wątku Internet w pakiecie subskrypcji)

Cześć,

Chciałbym przenieść numer z innej sieci w sumie to nawet dwa numery ale mam pytanie odnośnie pakietu danych
W subskrypcji mam 120GB na start - czy jest to jednorazowe czy co miesiąc będę otrzymywał po 120GB do wykorzystania ? 
I czy niewykorzystane GB przechodzą na kolejny miesiąc czy znikają? Nigdzie nie znalazłem takiej informacji więc będę wdzięczny za odpowiedź :))

Nie masz 120GB tylko po 60GB na każdy numer. Co miesiąc. Niewykorzystane GB przepadają.
Po pół roku pakiety zwiększą się do 120GB na numer. Po roku 150, po 2 latach 180GB.

dla 2 osób