forumnju z rachunkiemofertaPrzejście z Nju Podstawowy na Nju Abonament

Przejście z Nju Podstawowy na Nju Abonament

Przejście z Nju Podstawowy na Nju Abonament (2024-07-30 00:41)

Witam,

Napisze tutaj bo przez pomoc chyba się nie doczekam.
<span >Mam obecnie ofertę Nju podstawowy. Widzę, że jest oferta NJU abonament. Czy mając moją obecną ofertę mogę przejść na abonament? Chciałbym zachować numer i staż. Jednocześnie chciałbym dobrać drugi numer. Czy jeżeli możliwe jest to przejście to czy dostanę GB za staż? Mam nju już od wielu lat. 
<span >

<span >Pozdrawiam

Przejście z Nju Podstawowy na Nju Abonament (2024-07-30 11:01)

to jest odpowiedź na post:

Witam,

Mam obecnie ofertę Nju podstawowy. Widzę, że jest oferta NJU abonament. Czy mając moją obecną ofertę mogę przejść na abonament? Chciałbym zachować numer i staż. Jednocześnie chciałbym dobrać drugi numer. Czy jeżeli możliwe jest to przejście to czy dostanę GB za staż? Mam nju już od wielu lat. 

Pozdrawiam

Jak długo jesteś w Nju  ?     Czy masz włączoną usługę " im dłużej tym lepiej "     ?

Przejście z Nju Podstawowy na Nju Abonament (2024-07-30 11:25)

to jest odpowiedź na post:

Witam,

Mam obecnie ofertę Nju podstawowy. Widzę, że jest oferta NJU abonament. Czy mając moją obecną ofertę mogę przejść na abonament? Chciałbym zachować numer i staż. Jednocześnie chciałbym dobrać drugi numer. Czy jeżeli możliwe jest to przejście to czy dostanę GB za staż? Mam nju już od wielu lat. 

Pozdrawiam

Hej :) Oferta nju podstawowy to jest właśnie oferta Nju na abonament. Staż w sieci liczy usługa "Im dłużej, tym lepiej", więc, jeśli nie jest aktywna trzeba ją włączyć. Możesz na tym planie podstawowym włączyć usługę, która obniży koszty połączeń. Staż w sieci, wtedy nie przepada, bo liczy się od podpisania umowy. Możesz też dołączyć drugi numer za 9 zł czy za 19 zł, który będzie współdzielił usługę z numerem głównym. Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 11:26 w dniu 2024-07-30]

odpowiedź

Przejście z Nju Podstawowy na Nju Abonament | huzar (30.07.2024, 00:41)

Witam,

<span >Mam obecnie ofertę Nju podstawowy. Widzę, że jest oferta NJU abonament. Czy mając moją obecną ofertę mogę przejść na abonament? Chciałbym zachować numer i staż. Jednocześnie chciałbym dobrać drugi numer. Czy jeżeli możliwe jest to przejście to czy dostanę GB za staż? Mam nju już od wielu lat. 
<span >

<span >Pozdrawiam
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

248 gości i 0 zalogowanych użytkowników