forumnju na kartęofertaZmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę (2024-06-24 23:42)

Czy opłaca się przejście z Wszystko za nie więcej niż 29zł na nową ofertę Nju na kartę za 19zł? Za staż mam dodatkowe 20GB więc byłoby 10GB mniej. Są jeszcze jakieś różnice?

~niebert

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę (2024-06-26 08:35)

to jest odpowiedź na post:

Czy opłaca się przejście z Wszystko za nie więcej niż 29zł na nową ofertę Nju na kartę za 19zł? Za staż mam dodatkowe 20GB więc byłoby 10GB mniej. Są jeszcze jakieś różnice?

Hej :) Jeżeli będziesz doładowywał regularnie co cykl usługi 19 zł,  to możesz przy usłudze 19 zł otrzymać bonus 2400 GB na rok (w paczkach po 200 GB na miesiąc). Bonus można aktywować tylko w nowych usługach np. w tej za 19 zł. Aby skorzystać należy zarejestrować się do promocji poprzez wysłanie bezpłatnego SMS-a o treści 2400GB pod numer 80990 i mieć włączoną usługę Nju na kartę 19 zł lub Nju na kartę 29 zł. Wtedy nie dość, że będziesz płacił 10 zł mniej, to  pakiet będzie o wiele większy niż masz teraz, innych różnic nie ma. Tylko jak w jakimś cyklu nie doładujesz te 19 zł promocja z bonusem zostanie wyłączona bez ponownej możliwości jej włączenia. Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 08:36 w dniu 2024-06-26]
odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę (2024-06-26 23:15)

Tylko jak w jakimś cyklu nie doładujesz te 19 zł promocja z bonusem zostanie wyłączona bez ponownej możliwości jej włączenia. Pozdrawiam :)

</div><div>
</div><div>To chyba nie tak działa? Nie chodzi o doładowywanie co miesiąc za 19 zł tylko o wykorzystanie tego doładowania.
</div>

~gość1719436555748

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę (2024-06-27 21:23)

To chyba nie tak działa? Nie chodzi o doładowywanie co miesiąc za 19 zł tylko o wykorzystanie tego doładowania.

Tak, oczywiście o doładowanie i wykorzystanie 19 zł zgodnie z usługą :) 

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę (2024-07-01 08:31)

W regulaminie nie ma nic o doładowaniu, jest tylko wymóg osiągnięcia limitu wydatków 19 zł. Czyli mogę doładować konto górką i tylko pilnować wykorzystania.

~niebert

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę (2024-07-01 14:18)

</div><div>
</div><div>Mylisz się. Nie jest wymagane doładowywanie co miesiąc!
</div>

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~gość1719836169349

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę (2024-07-01 19:59)

W regulaminie nie ma nic o doładowaniu, jest tylko wymóg osiągnięcia limitu wydatków 19 zł. Czyli mogę doładować konto górką i tylko pilnować wykorzystania.

<div>
</div>Możesz oczywiście doładować z góry, wtedy nie trzeba co 30 dni doładowywać, ale na pewno bardziej pod kontrolą masz wydatki, gdy doładowujesz co 30 dni, kiedy usługa się odnawia. Nju wysyła SMS-y jak rozpoczyna się nowy cykl usługi i na dwa dni przed rozpoczęciem cyklu. Nawet jak doładujesz z góry 300 zł i minie pół roku i nie doładujesz (bo przecież masz środki) i przegapisz SMS-y utrzymaniowe możesz stracić środki,  a nawet numer.  Doładowując co miesiąc takiej sytuacji unikniesz, bo po każdym doładowaniu ważność numeru automatycznie zostanie wydłużona o 186 dni i nie musisz tego pilnować.  Każdy oczywiście robi, jak mu wygodniej, ale już tu na forum niejedna osoba pisała, że straciła środki, bo miała numer przez kilka dni wyłączony albo z innych względów SMS nie dotarł o tym, że numer traci ważność.  Ja doładowuję co miesiąc i jeszcze się nie zdarzyło, by mi numer nju wyłączyło :) A im mniej środków na koncie tym mniejsze prawdopodobieństwo, że cała kwota zostanie pobrana na inne usługi, które nie są wliczane w limit 19 zł. np. w strefie przygranicznej na skutek zalogowania się do nadajnika spoza strefy 1 (UE).

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę (2024-07-02 21:46)

Tylko jak w jakimś cyklu nie doładujesz te 19 zł promocja z bonusem zostanie wyłączona bez ponownej możliwości jej włączenia.

</div><div>
</div><div>Czyli sama @pilotka potwierdzasz, że powyższe twoje zdanie nie jest prawdziwe. Doładowywanie konta co miesiąc nie jest warunkiem korzystania z promocji 12x200GB.

Jedyny warunek utrzymania promocji na kolejny miesiąc jest w punkcie 7 regulaminu:
"Jeżeli Abonent nie dojdzie do limitu wydatków 19 zł dla usługi "nju na kartę 19 zł" lub 29 zł dla usługi "nju na kartę 29 zł" w trakcie trwania włączonej Promocji, to z ostanie ona wyłączona."
 </div><div>
</div>

[edytowane przez ianus72 o 22:02 w dniu 2024-07-02]

odpowiedź

Zmiana z Wszystko za nie więcej na nowe Nju na kartę | ~niebert (24.06.2024, 23:42)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

91 gości i 0 zalogowanych użytkowników