forumnju na kartęofertaPrzywrócenie usuniętego numeru

Przywrócenie usuniętego numeru

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-13 18:29)

Dzień dobry,
Nie dostałem żadnych smsów przypominających i mój numer telefonu wraz z kontem nju mobile zostały usunięte. Mieszkam w USA, telefon czasem się łączył do sieci a czasem nie, natomiast pilnowałem doładowywania telefonu. Czy jest możliwość odzyskania numeru po jego usunięciu?
Pozdrawiam,
Przemek

~przemek

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 15:13)

Hej :) Jest taka możliwość, jeżeli numer został usunięty niedawno. Zadzwoń z innego numeru do BOK pod numer *610 (690610610 - z numeru w innej sieci. Pozdrawiam :)

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 16:58)

to jest odpowiedź na post:

Hej :) Jest taka możliwość, jeżeli numer został usunięty niedawno. Zadzwoń z innego numeru do BOK pod numer *610 (690610610 - z numeru w innej sieci. Pozdrawiam :)

Mam tę samą sytuację. Numer nieaktywny/usunięty  ~7 dni temu. Też mogę zadzwonić i próbować odzyskać go?

~janusz

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 17:10)

Mam tę samą sytuację. Numer nieaktywny/usunięty  ~7 dni temu. Też mogę zadzwonić i próbować odzyskać go?

Hej :) Tak, jak najbardziej, u Ciebie to raczej nie został usunięty skoro jest nieaktywny od 7 dni, tylko ma pewnie blokadę, taką blokadę zdejmą w BOK "od ręki". Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 17:12 w dniu 2024-05-15]

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 17:49)

Hej :) Tak, jak najbardziej, u Ciebie to raczej nie został usunięty skoro jest nieaktywny od 7 dni, tylko ma pewnie blokadę, taką blokadę zdejmą w BOK "od ręki". Pozdrawiam :)

Wydaje mi się, że jednak został usunięty. Oczywiście numer nie loguje się do Sieci, a po zalogowaniu się na konto widnieje informacja: "niestety Twój kontrakt nie jest aktywny". Od razu napisałem na czacie, a odpowiedź otrzymałem dopiero po pięciu dniach (meh), Napisali, iż mam się skontaktować telefonicznie.
Pytanie brzmi: Czy jest jeszcze sens?

Dzięki wielkie za odpowiedzi. ;)

~janusz

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 22:22)

W moim przypadku numer został odzyskany. Szybki i skuteczny kontakt. Jestem zadowolony.
EOT.

~janusz

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-16 15:31)

W moim przypadku numer został odzyskany. Szybki i skuteczny kontakt. Jestem zadowolony.
EOT.

Czyli jednak miałeś blokadę, przy blokadzie też jest komunikat na kocie nju, że kontrakt jest nieaktywny. bo jakby był usunięty z sieci, to można przywrócić, ale nie odbywa się to tak szybko. Kiedyś mój znajomy miał taką sytuację i wtedy czekał chyba z 10 dni, na szczęście udało się przywrócić numer. A jak jest tylko blokada to raz dwa. Pozdrawiam :)

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-08-11 10:12)

mam taka sama sytuacje nie wiem dlaczego numery zostały albo usunięte albo zablokowane, pilnowałam doładowań a tutaj bez ostrzeżenia są nieaktywne i nie mogą się zalogować do sieci.
<font color="#00273f">czyli co?próbować dzwonić?
</font>

~lucky

odpowiedź

Przywrócenie usuniętego numeru | ~janusz (15.05.2024, 17:49)

Wydaje mi się, że jednak został usunięty. Oczywiście numer nie loguje się do Sieci, a po zalogowaniu się na konto widnieje informacja: "niestety Twój kontrakt nie jest aktywny". Od razu napisałem na czacie, a odpowiedź otrzymałem dopiero po pięciu dniach (meh), Napisali, iż mam się skontaktować telefonicznie.
Pytanie brzmi: Czy jest jeszcze sens?

Dzięki wielkie za odpowiedzi. ;)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

179 gości i 0 zalogowanych użytkowników