forumnju na kartęofertaPrzywrócenie usuniętego numeru

Przywrócenie usuniętego numeru

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-13 18:29)

Dzień dobry,
Nie dostałem żadnych smsów przypominających i mój numer telefonu wraz z kontem nju mobile zostały usunięte. Mieszkam w USA, telefon czasem się łączył do sieci a czasem nie, natomiast pilnowałem doładowywania telefonu. Czy jest możliwość odzyskania numeru po jego usunięciu?
Pozdrawiam,
Przemek

~przemek

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 15:13)

Hej :) Jest taka możliwość, jeżeli numer został usunięty niedawno. Zadzwoń z innego numeru do BOK pod numer *610 (690610610 - z numeru w innej sieci. Pozdrawiam :)

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 16:58)

to jest odpowiedź na post:

Hej :) Jest taka możliwość, jeżeli numer został usunięty niedawno. Zadzwoń z innego numeru do BOK pod numer *610 (690610610 - z numeru w innej sieci. Pozdrawiam :)

Mam tę samą sytuację. Numer nieaktywny/usunięty  ~7 dni temu. Też mogę zadzwonić i próbować odzyskać go?

~janusz

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 17:10)

Mam tę samą sytuację. Numer nieaktywny/usunięty  ~7 dni temu. Też mogę zadzwonić i próbować odzyskać go?

Hej :) Tak, jak najbardziej, u Ciebie to raczej nie został usunięty skoro jest nieaktywny od 7 dni, tylko ma pewnie blokadę, taką blokadę zdejmą w BOK "od ręki". Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 17:12 w dniu 2024-05-15]

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 17:49)

Hej :) Tak, jak najbardziej, u Ciebie to raczej nie został usunięty skoro jest nieaktywny od 7 dni, tylko ma pewnie blokadę, taką blokadę zdejmą w BOK "od ręki". Pozdrawiam :)

Wydaje mi się, że jednak został usunięty. Oczywiście numer nie loguje się do Sieci, a po zalogowaniu się na konto widnieje informacja: "niestety Twój kontrakt nie jest aktywny". Od razu napisałem na czacie, a odpowiedź otrzymałem dopiero po pięciu dniach (meh), Napisali, iż mam się skontaktować telefonicznie.
Pytanie brzmi: Czy jest jeszcze sens?

Dzięki wielkie za odpowiedzi. ;)

~janusz

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-15 22:22)

W moim przypadku numer został odzyskany. Szybki i skuteczny kontakt. Jestem zadowolony.
EOT.

~janusz

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-05-16 15:31)

W moim przypadku numer został odzyskany. Szybki i skuteczny kontakt. Jestem zadowolony.
EOT.

Czyli jednak miałeś blokadę, przy blokadzie też jest komunikat na kocie nju, że kontrakt jest nieaktywny. bo jakby był usunięty z sieci, to można przywrócić, ale nie odbywa się to tak szybko. Kiedyś mój znajomy miał taką sytuację i wtedy czekał chyba z 10 dni, na szczęście udało się przywrócić numer. A jak jest tylko blokada to raz dwa. Pozdrawiam :)

Przywrócenie usuniętego numeru (2024-08-11 10:12)

mam taka sama sytuacje nie wiem dlaczego numery zostały albo usunięte albo zablokowane, pilnowałam doładowań a tutaj bez ostrzeżenia są nieaktywne i nie mogą się zalogować do sieci.
<font color="#00273f">czyli co?próbować dzwonić?
</font>

~lucky

odpowiedź

Przywrócenie usuniętego numeru | ~przemek (13.05.2024, 18:29)

Dzień dobry,
Nie dostałem żadnych smsów przypominających i mój numer telefonu wraz z kontem nju mobile zostały usunięte. Mieszkam w USA, telefon czasem się łączył do sieci a czasem nie, natomiast pilnowałem doładowywania telefonu. Czy jest możliwość odzyskania numeru po jego usunięciu?
Pozdrawiam,
Przemek
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

204 gości i 0 zalogowanych użytkowników