forumnju z rachunkiemusługiSMS informujący o fakturze

SMS informujący o fakturze

SMS informujący o fakturze (2022-01-10 15:26)

<div>Witam!</div><div>
</div><div>Pytanie - dlaczego zawsze dostaję taki SMS już dawno po płatności? W tym miesiącu znów wpłaciłem 05.01, na koncie internetowym już pokazane że płatność dotarła i saldo 0 PLN a tu SMS przypominający że jest wygenerowana faktura przychodzi 10.01. Wiem że jest, bo już dawno za nią zapłaciłem, co odnotowaliście.
</div><div>Może jak jest płatność zaksięgowana przez Wasz system to wyłączyć wysyłkę tych SMSów?</div><div>
</div><div>Wiem że pierdoła, ale większych problemów niż to z Nju nie mam :D.
</div><div>
</div><div>Pozdrawiam!</div>

SMS informujący o fakturze (2022-01-10 18:34)

Hej :) A którego dnia miesiąca masz wystawiane faktury? Pozdrawiam :) 

SMS informujący o fakturze (2022-01-10 21:48)

to jest odpowiedź na post:

<div>Witam!</div><div>
</div><div>Pytanie - dlaczego zawsze dostaję taki SMS już dawno po płatności? W tym miesiącu znów wpłaciłem 05.01, na koncie internetowym już pokazane że płatność dotarła i saldo 0 PLN a tu SMS przypominający że jest wygenerowana faktura przychodzi 10.01. Wiem że jest, bo już dawno za nią zapłaciłem, co odnotowaliście.
</div><div>Może jak jest płatność zaksięgowana przez Wasz system to wyłączyć wysyłkę tych SMSów?</div><div>
</div><div>Wiem że pierdoła, ale większych problemów niż to z Nju nie mam :D.
</div><div>
</div><div>Pozdrawiam!</div>

Wszystkie fatkury są wystawiane  1 ;6 ;10;14;19;26 każdego miesiąca , gdzie płatność jest 14 dni .  Ja opłacam faktury z wyprzedzeniem kilku dniowym i nie otrzymuje  smsa przypominającego .

odpowiedź

SMS informujący o fakturze | keraj (10.01.2022, 21:48)

Wszystkie fatkury są wystawiane  1 ;6 ;10;14;19;26 każdego miesiąca , gdzie płatność jest 14 dni .  Ja opłacam faktury z wyprzedzeniem kilku dniowym i nie otrzymuje  smsa przypominającego .
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

106 gości i 0 zalogowanych użytkowników