forumnju z rachunkiemofertaOpłata za przesył danych pakietowych

Opłata za przesył danych pakietowych

Opłata za przesył danych pakietowych (2022-01-10 20:35)

Cześć

Posiadam abonament w nju i w zakładce 'stan konta' widzę informacje "bez limitu 19 zł, max. 19 zł za nielimitowane rozmowy w kraju i w roamingu w UE oraz 6 GB internetu w kraju i w roamingu w UE" i mam 6GB transferu do wykorzystania. Niestety na rachunku za tamten miesiąc oprócz opłaty za rozmowy i smsy mam też doliczone opłaty za przesył danych, pomimo tego, że nie przekroczyłem 6GB.

Opłata za przesył danych pakietowych (2022-01-10 21:02)

to jest odpowiedź na post:

Cześć

Posiadam abonament w nju i w zakładce 'stan konta' widzę informacje "bez limitu 19 zł, max. 19 zł za nielimitowane rozmowy w kraju i w roamingu w UE oraz 6 GB internetu w kraju i w roamingu w UE" i mam 6GB transferu do wykorzystania. Niestety na rachunku za tamten miesiąc oprócz opłaty za rozmowy i smsy mam też doliczone opłaty za przesył danych, pomimo tego, że nie przekroczyłem 6GB.
<div>

To co widzisz w zakładce ( stan konta ) jest to bieżący stan do wykorzystania . Natomiast rachunek który otrzymałeś , może być całkiem inny . Sprawdz na otrzymanej fakturze , lub na swoim koncie .
</div><div>
</div><div>
</div><div>
</div><div>
</div><div>
</div>

Opłata za przesył danych pakietowych (2022-01-10 21:02)

Hej :) W usłudze Bez limitu 19 zł opłaty za połączenia głosowe, ale również internetowe są naliczane do 19 zł. W momencie kiedy wydasz 19 zł na rozmowy i internet, rozmowy są realizowane bezpłatnie a  transmisja danych w ramach pakietu 6 GB. Drugi limit w tej usłudze to do 9 zł płatne dodatkowo SMS-y i MMS-y. Pozdrawiam :) 

[edytowane przez pilotka o 21:03 w dniu 2022-01-10]

Opłata za przesył danych pakietowych (2022-01-14 16:42)

Dziękuje za informacje, teraz wszystko jest jasne :)

Opłata za przesył danych pakietowych (2022-02-17 19:09)

Dziękuje za informacje, teraz wszystko jest jasne :)
<div>

</div><div>Ależ nie uzyskałeś odpowiedzi  ! Dlaczego pomimo nie przekroczenia limitu 6Gb , masz naliczaną opłatę !
</div>

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~anulka

Opłata za przesył danych pakietowych (2022-02-20 20:26)

<div>Ależ nie uzyskałeś odpowiedzi  ! Dlaczego pomimo nie przekroczenia limitu 6Gb , masz naliczaną opłatę !
</div><div>

</div><div>
</div><div>Chyba uzyskał skoro jest zadowloony...
</div>

~gość1645385022163

odpowiedź

Opłata za przesył danych pakietowych | bastik (10.01.2022, 20:35)

Cześć

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

97 gości i 0 zalogowanych użytkowników