Przeniesienie

Przeniesienie (2021-06-30 12:59)

Witam 

Złożyłam dziś wniosek o abonament w parze z przeniesieniem dwóch numerów z play, Problem w tym ze kompletnie zapomniałam ze, muszę być właścicielem obu numerów a jestem właścicielem tylko jednego bo drugiego jest mąż. Rozumiem ze otrzymam odmowę i na tym się zakończy ? Czy muszę to teraz jakoś odkręcać? Dziękuje i pozdrawiam 

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~hala

Przeniesienie (2021-06-30 18:05)

Hej :) Trzeba dokonać cesji u dotychczasowego operatora i potem ponowić wniosek o przeniesienie numeru wysyłając maila na adres: przechodzedo@njumobile.pl.  Inną opcją jest nie odbieranie przesyłki od kuriera i jak wróci do nju złożenie zamówienia na jeden numer (gdzie dane się będą zgadzać). Pozdrawiam :) 

Przeniesienie (2021-06-30 20:35)

Dziękuje za odpowiedz, dziś wieczorem złożyliśmy z mężem cesje. Pytanie teraz czy cała machina ruszyła i dostaniemy odmowę czy jednak zdążyliśmy przed ich sprawdzeniem danych bo póki co żadnej odmowy nie otrzymałam? Pozdrawiam 

~hala

Przeniesienie (2021-06-30 23:05)

Czy dziś był już kurier czy dopiero było złożone zamówienie? Jeśli dziś dopiero zamówienie na przeniesienie numeru zostało złożone, to zakładam, że do przyjazdu kuriera z umowami  i wnioskami cesja w Playu zostanie zrealizowana + dopiero po podpisaniu wniosku operator ma trzy dni na jego rozpatrzenie. Wydaje mi się zatem, że nic nie trzeba będzie robić, bo dane już powinny się zgadzać. 

[edytowane przez pilotka o 23:08 w dniu 2021-06-30]

odpowiedź

Przeniesienie | pilotka (30.06.2021, 18:05)

Hej :) Trzeba dokonać cesji u dotychczasowego operatora i potem ponowić wniosek o przeniesienie numeru wysyłając maila na adres: przechodzedo@njumobile.pl.  Inną opcją jest nie odbieranie przesyłki od kuriera i jak wróci do nju złożenie zamówienia na jeden numer (gdzie dane się będą zgadzać). Pozdrawiam :) 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

112 gości i 0 zalogowanych użytkowników