Przeniesienie

Przeniesienie (2021-06-30 12:59)

Witam 

Złożyłam dziś wniosek o abonament w parze z przeniesieniem dwóch numerów z play, Problem w tym ze kompletnie zapomniałam ze, muszę być właścicielem obu numerów a jestem właścicielem tylko jednego bo drugiego jest mąż. Rozumiem ze otrzymam odmowę i na tym się zakończy ? Czy muszę to teraz jakoś odkręcać? Dziękuje i pozdrawiam 

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~hala

Przeniesienie (2021-06-30 18:05)

Hej :) Trzeba dokonać cesji u dotychczasowego operatora i potem ponowić wniosek o przeniesienie numeru wysyłając maila na adres: przechodzedo@njumobile.pl.  Inną opcją jest nie odbieranie przesyłki od kuriera i jak wróci do nju złożenie zamówienia na jeden numer (gdzie dane się będą zgadzać). Pozdrawiam :) 

Przeniesienie (2021-06-30 20:35)

Dziękuje za odpowiedz, dziś wieczorem złożyliśmy z mężem cesje. Pytanie teraz czy cała machina ruszyła i dostaniemy odmowę czy jednak zdążyliśmy przed ich sprawdzeniem danych bo póki co żadnej odmowy nie otrzymałam? Pozdrawiam 

~hala

Przeniesienie (2021-06-30 23:05)

Czy dziś był już kurier czy dopiero było złożone zamówienie? Jeśli dziś dopiero zamówienie na przeniesienie numeru zostało złożone, to zakładam, że do przyjazdu kuriera z umowami  i wnioskami cesja w Playu zostanie zrealizowana + dopiero po podpisaniu wniosku operator ma trzy dni na jego rozpatrzenie. Wydaje mi się zatem, że nic nie trzeba będzie robić, bo dane już powinny się zgadzać. 

[edytowane przez pilotka o 23:08 w dniu 2021-06-30]

odpowiedź

Przeniesienie | pilotka (30.06.2021, 23:05)

Czy dziś był już kurier czy dopiero było złożone zamówienie? Jeśli dziś dopiero zamówienie na przeniesienie numeru zostało złożone, to zakładam, że do przyjazdu kuriera z umowami  i wnioskami cesja w Playu zostanie zrealizowana + dopiero po podpisaniu wniosku operator ma trzy dni na jego rozpatrzenie. Wydaje mi się zatem, że nic nie trzeba będzie robić, bo dane już powinny się zgadzać. 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

92 gości i 0 zalogowanych użytkowników