forumnju z rachunkiemofertaNiezapłacone dwie faktury.

Niezapłacone dwie faktury.

Niezapłacone dwie faktury. (2019-09-01 13:22)

Witam,byłem 2 miesiące za granicą i nie zapłaciłem za dwie faktury.Zostało zablokowane konto i napisane że przechodzę z automatu na kartę z abonamentu. Czy po zapłaceniu zaległości wrócę do do poprzedniej umowy ? 

~pablooo

Niezapłacone dwie faktury. (2019-09-02 07:28)

Hej :) Niestety nie, trzeba podpisać nową umowę, ale staż w sieci będzie liczony od nowa. Pozdrawiam. 

[edytowane przez pilotka o 07:29 w dniu 2019-09-02]

Niezapłacone dwie faktury. (2019-09-03 11:55)

witm od dwoch miesiecy nie dostaje faktury papierowej za   tel      jak    potrzebuje gdzies pilnie zadzwonic to nie   moge bo mam        zablokwane co mam      zrobic                                                                                                                   

Niezapłacone dwie faktury. (2019-09-06 18:10)

Hej :) Skontaktuj się z innego numeru z Biurem Obsługi Klienta pod numerem 690610610 lub wyślij zgłoszenie w tej sprawie przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na konto nju mobile. Faktury można również pobrać logując się na konto. Pozdrawiam :) 

odpowiedź

Niezapłacone dwie faktury. | ~pablooo (01.09.2019, 13:22)

Witam,byłem 2 miesiące za granicą i nie zapłaciłem za dwie faktury.Zostało zablokowane konto i napisane że przechodzę z automatu na kartę z abonamentu. Czy po zapłaceniu zaległości wrócę do do poprzedniej umowy ? 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

48 gości i 1 zalogowanych użytkowników