forumnju z rachunkiemofertaNiezapłacone dwie faktury.

Niezapłacone dwie faktury.

Niezapłacone dwie faktury. (2019-09-01 13:22)

Witam,byłem 2 miesiące za granicą i nie zapłaciłem za dwie faktury.Zostało zablokowane konto i napisane że przechodzę z automatu na kartę z abonamentu. Czy po zapłaceniu zaległości wrócę do do poprzedniej umowy ? 

~pablooo

Niezapłacone dwie faktury. (2019-09-02 07:28)

Hej :) Niestety nie, trzeba podpisać nową umowę, ale staż w sieci będzie liczony od nowa. Pozdrawiam. 

[edytowane przez pilotka o 07:29 w dniu 2019-09-02]

Niezapłacone dwie faktury. (2019-09-03 11:55)

witm od dwoch miesiecy nie dostaje faktury papierowej za   tel      jak    potrzebuje gdzies pilnie zadzwonic to nie   moge bo mam        zablokwane co mam      zrobic                                                                                                                   

Niezapłacone dwie faktury. (2019-09-06 18:10)

Hej :) Skontaktuj się z innego numeru z Biurem Obsługi Klienta pod numerem 690610610 lub wyślij zgłoszenie w tej sprawie przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na konto nju mobile. Faktury można również pobrać logując się na konto. Pozdrawiam :) 

odpowiedź

Niezapłacone dwie faktury. | nunia (03.09.2019, 11:55)

witm od dwoch miesiecy nie dostaje faktury papierowej za   tel      jak    potrzebuje gdzies pilnie zadzwonic to nie   moge bo mam        zablokwane co mam      zrobic                                                                                                                   
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

76 gości i 0 zalogowanych użytkowników