forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie numeru z nju mobile na karte

Przeniesienie numeru z nju mobile na karte

Przeniesienie numeru z nju mobile na karte (2014-01-05 15:24)

Witam chciałem przenieśc nr z karty nju mobile na rachunek, czy takie przeniesienie trwa też tak długo jak przeniesienie nr z innej sieci ?? Czy po takim przeniesieniu nr w obrebie tej samej sieci tj karta nju mobile i rachunek odrazu jestem w nju buzz czy nju zerowy ?? Kiedy najlepiej podpisac umowe i przeniesc nr zeby móc jak najszybciej korzystac z uslugi do komorkowych za 19 zł?? Czy jak podpisze np 10 danego miesiąca a okres rozliczeniowy jest od 14 to czy jeśli odrazu po tym gdy mi przeniosą nr do nju z rachunkiem tj ok 11 włącze usluge za 19 zl do komorkowych to po 14 np stycznia bede juz mogl korzystac z nju do komorkowych za 19 od tego 14 stycznia czy bede musial czekac miesiac i dopiero od 14 lutego bede mial ta usluge włączoną???Dziekuje za kazdą odpowiedź.Pozdrawiam

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Przeniesienie numeru z nju mobile na karte (2014-01-07 01:13)

W moim przypadku pierwszego dnia złożyłem zamówienie, trzeciego dnia zostało potwierdzone, czwartego został wysłany kurier, piątego dnia podpisałem umowę, aktywowałem ją i byłem już w nju buzz, a w dziesiątym dniu zaczął obowiązywać kolejny okres rozliczeniowy. Jeśli włączysz usługę 11 stycznia, to od początku najbliższego okresu rozliczeniowego będziesz ją miał aktywną (w przykładzie od 14 stycznia) - nie będziesz musiał czekać kolejny miesiąc.

Przeniesienie numeru z nju mobile na karte (2014-01-07 16:31)

dzieki bardzo za odpowiedz, dzisiaj złożylem zamówienie na przeniesienie, jak tylko kurier przyjedzie i aktywuje karte to zmieniam na oferte do komórkowych i zobaczymy jak to wyjdzie czy bede musiał czekac miesiąc czy nie. I czy bedzie gdzieś widac czy jestem w abonamencie tym 29 zl czy 19 tylko do komórkowych ???

Przeniesienie numeru z nju mobile na karte (2014-01-07 16:34)

Aha i jeszcze jedno z tej strony odebrałem kupon sodexo http://www.promoszop.pl/kupony-rabatowe/nju-mobile pisze,że ważny kliknąłem odbierz kupon i jak mnie przeniosło na strone nju mobile to wtedy wypełniłem zamówienie. Myślicie że mi sie należy ten kupon ???Bo tutaj niby jest ważny a na stronie nju pisze,że kupony do 19.11 trzeba było aktywowac. O co z tym chodzi ????

Przeniesienie numeru z nju mobile na karte (2014-01-07 19:11)

Póki co nie będzie nigdzie widać, czy masz aktywną usługę do komórkowych za 19 zł - zorientujesz się tylko z smsów, które będziesz otrzymywać po wysłaniu smsa aktywującego tę usługę.
Promocja związana z kuponem Sodexo obowiązywała do 19.11 - informacja na stronie promoszop.pl jest już nieaktualna.

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~gość1389126934925

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~gość1389126934925

odpowiedź

Przeniesienie numeru z nju mobile na karte | paweu_ek (07.01.2014, 01:13)

W moim przypadku pierwszego dnia złożyłem zamówienie, trzeciego dnia zostało potwierdzone, czwartego został wysłany kurier, piątego dnia podpisałem umowę, aktywowałem ją i byłem już w nju buzz, a w dziesiątym dniu zaczął obowiązywać kolejny okres rozliczeniowy. Jeśli włączysz usługę 11 stycznia, to od początku najbliższego okresu rozliczeniowego będziesz ją miał aktywną (w przykładzie od 14 stycznia) - nie będziesz musiał czekać kolejny miesiąc.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

115 gości i 0 zalogowanych użytkowników