Zakup telefonu

Zakup telefonu (2013-11-15 12:14)

Czy istniej możliwość zakupu telefonu? Domyślam się że jako operator macie preferencyjne warunki zakupu nie których modeli. Nie interesują mnie telefony za 30 zł. Chciałbym coś kupić koło 1000. A wolałbym podpisać umowę z wami np na opłatę co miesięczną dajmy na to za 30 miesięcznie przez 2 lata. Była by to jasna oferta wiedziałbym ile kosztuje taki telefon w sklepie a ile by mnie taka przyjemność kosztował u Was.  Czy będzie kiedyś taka możliwość u Was ?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Zakup telefonu (2013-11-15 15:20)

Nie istnieje możliwość zakupu telefonu.
I na chwilę obecną coś takiego nie jest przewidziane.
To jest prosta oferta bez zobowiązań dla każdego kto chce tanio dzwonić do wszystkich sieci i nie martwić się o koszty czy niespodzianki i bez chomąto w postaci dwuletniej umowy.

Wydaje mi się że gdyby dali teraz możliwość zobowiązania się jakąś długoterminową umową, złamaliby wtedy jedną ze swoich zasad czyli jak z reklamy - taka długoterminowa umowa straszna jest.

Może w przyszłości coś takiego zaoferują chociaż szczerze mówiąc wątpię.

odpowiedź

Zakup telefonu | pikpol (15.11.2013, 12:14)

Czy istniej możliwość zakupu telefonu? Domyślam się że jako operator macie preferencyjne warunki zakupu nie których modeli. Nie interesują mnie telefony za 30 zł. Chciałbym coś kupić koło 1000. A wolałbym podpisać umowę z wami np na opłatę co miesięczną dajmy na to za 30 miesięcznie przez 2 lata. Była by to jasna oferta wiedziałbym ile kosztuje taki telefon w sklepie a ile by mnie taka przyjemność kosztował u Was.  Czy będzie kiedyś taka możliwość u Was ?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

78 gości i 0 zalogowanych użytkowników