to jest odpowiedź na post:
Popieram mi naliczyli 176 i tu już nie ma wytłumaczenia że dodatkowy numer... Brak słów...odchodzę z tego Nju..
Niewiele rzeczy jest na tym świecie w stanie mnie zaskoczyć. Jednak mimo wszystko czasem zastanawiam się - czy (po raz n-ty) takie posty wypisują userzy nie potrafiący chociaż raz zapoznać się ze zrozumieniem z cennikiem i/lub spojrzeć do billingu? Czy opłacani przez konkurencję?
P.S. Nie śledzę tego forum non-stop, ale tylko raz spotkałem się, że w podobnej sytuacji forumowicz przyznał się do błędu. Tzn. nie dostrzegł na rachunku szczegółowym pozycji, która była dodatkowo płatna. Z tym, że wtedy chodziło o jakieś groszowe, czy złotówkowe różnice, wyjaśnienie bardziej dla zasady, niż o wysokość kwoty. Tutaj rzekomo circa ponad 100zł, czyli dosyć "grubo". Dlatego bardziej byłbym skłonny do drugiej odpowiedzi w pytaniu zadanym akapit wyżej. Oczywiście może też być "wina" Nju, błąd w rozliczeniu, systemie, itp.. Lecz co wtedy robić i gdzie kierować reklamacje było już w poprzednich postach.
[edytowane przez stanley99 o 18:03 w dniu 2022-06-21]