forumnju z rachunkiemofertaPrzekroczony limit, a prędkość bez zmian

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian (2018-10-23 09:51)

Mam w umowie 10 GB, potem bez limitu, ale z małą prędkością. W tej chwili mam ściągnięte 12.5 GB wedlug systemu  , na aplikacji NJU skończyła sie skala na 10Gb ,  prędkość interetu mam dalej bez zmian , nawet po 70mb/s  , czy mam zacząć sie martwić o rachunek. ? Jestem  na umowie 29 zl nie więcej ..przeniosłem sie z orangę  na abonament po 6 latach i rachunkach po 70 zl.

~brzeczyszczykiewicz.

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian (2018-10-23 11:59)

Jeżeli korzystasz z transmisji danych w kraju, to nie masz się o co martwić, choć nie spotkałam się jeszcze z sytuacją,  że lejek nie zadziałał, ale to system, więc błędy się zdarzają. W razie czego, to i tak anulują opłaty. A nie masz czasem więcej niż 10 GB, bo przy włączonej usłudze "Im dłużej, tym lepiej" pakiet rośnie wraz ze stażem w sieci? Otrzymałeś SMS-a, że wykorzystałeś limit danych?

[edytowane przez pilotka o 12:02 w dniu 2018-10-23]

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian (2018-10-23 21:45)

Smsu nie bylo , im dłużej mam włączony, ale dopiero od 3 miesiąlecy jestem w nju , a on dopiero po pol roku sie uaktywnia. Po sprawdzeniu stanu danych haslem ILE  , mam 0 MB ??

~brzeczyszczykiewicz.

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian (2018-10-24 13:13)

W razie naliczenia na fakturze dodatkowych (ponad limit) opłat za przesył danych, złóż reklamację przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na koncie nju mobile.

[edytowane przez pilotka o 13:14 w dniu 2018-10-24]

odpowiedź

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian | pilotka (24.10.2018, 13:13)

W razie naliczenia na fakturze dodatkowych (ponad limit) opłat za przesył danych, złóż reklamację przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na koncie nju mobile.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

209 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies