forumnju z rachunkiemofertaPrzekroczony limit, a prędkość bez zmian

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian (2018-10-23 09:51)

Mam w umowie 10 GB, potem bez limitu, ale z małą prędkością. W tej chwili mam ściągnięte 12.5 GB wedlug systemu  , na aplikacji NJU skończyła sie skala na 10Gb ,  prędkość interetu mam dalej bez zmian , nawet po 70mb/s  , czy mam zacząć sie martwić o rachunek. ? Jestem  na umowie 29 zl nie więcej ..przeniosłem sie z orangę  na abonament po 6 latach i rachunkach po 70 zl.

~brzeczyszczykiewicz.

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian (2018-10-23 11:59)

Jeżeli korzystasz z transmisji danych w kraju, to nie masz się o co martwić, choć nie spotkałam się jeszcze z sytuacją,  że lejek nie zadziałał, ale to system, więc błędy się zdarzają. W razie czego, to i tak anulują opłaty. A nie masz czasem więcej niż 10 GB, bo przy włączonej usłudze "Im dłużej, tym lepiej" pakiet rośnie wraz ze stażem w sieci? Otrzymałeś SMS-a, że wykorzystałeś limit danych?

[edytowane przez pilotka o 12:02 w dniu 2018-10-23]

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian (2018-10-23 21:45)

Smsu nie bylo , im dłużej mam włączony, ale dopiero od 3 miesiąlecy jestem w nju , a on dopiero po pol roku sie uaktywnia. Po sprawdzeniu stanu danych haslem ILE  , mam 0 MB ??

~brzeczyszczykiewicz.

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian (2018-10-24 13:13)

W razie naliczenia na fakturze dodatkowych (ponad limit) opłat za przesył danych, złóż reklamację przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na koncie nju mobile.

[edytowane przez pilotka o 13:14 w dniu 2018-10-24]

odpowiedź

Przekroczony limit, a prędkość bez zmian | ~brzeczyszczykiewicz. (23.10.2018, 09:51)

Mam w umowie 10 GB, potem bez limitu, ale z małą prędkością. W tej chwili mam ściągnięte 12.5 GB wedlug systemu  , na aplikacji NJU skończyła sie skala na 10Gb ,  prędkość interetu mam dalej bez zmian , nawet po 70mb/s  , czy mam zacząć sie martwić o rachunek. ? Jestem  na umowie 29 zl nie więcej ..przeniosłem sie z orangę  na abonament po 6 latach i rachunkach po 70 zl.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

189 gości i 0 zalogowanych użytkowników