forumnju z rachunkiemofertaKilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek.

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek.

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek. (2017-07-26 20:28)

Witajcie. Jak to w końcu jest z tymi rozmowami z numerami  zza granicy? W nju buzz jest limit do kiedy nalicza mi pieniążki i potem są darmowe rozmowy ( wszystko max chyba 39 zł). Porozmawiałem kilka razy z angielskim numerem który był na terenie Polski i dostałem rachunek 70zł do zapłaty. Ktoś wyjaśni mi sytuacje czy wszystko jest w porządku bo nie widzi mi się płacić więcej niż się spodziewałem. Pozdrawiam!

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek. (2017-07-26 21:44)

Wszystko jest w porządku. Dzwoniąc z Polski na numer zagraniczny ponosisz opłaty za połączenia międzynarodowe. Tabela nr 6 w cenniku usług, polecam się zapoznać.  To, że numer zagraniczny (angielski w tym przypadku) znajdował się akurat na terenie Polski nie ma żadnego znaczenia.
Swoją drogą trochę dziwne, że nawet nie znasz podstawowych cen usług, na które podpisujesz umowę ("<span > <span >max chyba 39 zł").
<span >

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek. (2017-07-28 22:59)

Roming jest wtedy kiedy przebywasz za granica Polski i logujesz sie do operatora zagranicznego.

Rozmowa miedzynarodowa to telefon z Polski na zagraniczny numer ( komorkowy lub stacjonarny)

~ktoś

odpowiedź

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek. | grzechu (26.07.2017, 20:28)

Witajcie. Jak to w końcu jest z tymi rozmowami z numerami  zza granicy? W nju buzz jest limit do kiedy nalicza mi pieniążki i potem są darmowe rozmowy ( wszystko max chyba 39 zł). Porozmawiałem kilka razy z angielskim numerem który był na terenie Polski i dostałem rachunek 70zł do zapłaty. Ktoś wyjaśni mi sytuacje czy wszystko jest w porządku bo nie widzi mi się płacić więcej niż się spodziewałem. Pozdrawiam!
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

97 gości i 0 zalogowanych użytkowników