forumnju z rachunkiemofertaKilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek.

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek.

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek. (2017-07-26 20:28)

Witajcie. Jak to w końcu jest z tymi rozmowami z numerami  zza granicy? W nju buzz jest limit do kiedy nalicza mi pieniążki i potem są darmowe rozmowy ( wszystko max chyba 39 zł). Porozmawiałem kilka razy z angielskim numerem który był na terenie Polski i dostałem rachunek 70zł do zapłaty. Ktoś wyjaśni mi sytuacje czy wszystko jest w porządku bo nie widzi mi się płacić więcej niż się spodziewałem. Pozdrawiam!

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek. (2017-07-26 21:44)

Wszystko jest w porządku. Dzwoniąc z Polski na numer zagraniczny ponosisz opłaty za połączenia międzynarodowe. Tabela nr 6 w cenniku usług, polecam się zapoznać.  To, że numer zagraniczny (angielski w tym przypadku) znajdował się akurat na terenie Polski nie ma żadnego znaczenia.
Swoją drogą trochę dziwne, że nawet nie znasz podstawowych cen usług, na które podpisujesz umowę ("<span > <span >max chyba 39 zł").
<span >

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek. (2017-07-28 22:59)

Roming jest wtedy kiedy przebywasz za granica Polski i logujesz sie do operatora zagranicznego.

Rozmowa miedzynarodowa to telefon z Polski na zagraniczny numer ( komorkowy lub stacjonarny)

~ktoś

odpowiedź

Kilka rozmów z angielskim numerem w Polsce i zawyżony rachunek. | ~ktoś (28.07.2017, 22:59)

Roming jest wtedy kiedy przebywasz za granica Polski i logujesz sie do operatora zagranicznego.

Rozmowa miedzynarodowa to telefon z Polski na zagraniczny numer ( komorkowy lub stacjonarny)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

93 gości i 0 zalogowanych użytkowników