mam wrażenie, że za wszelką cenę chcesz udowodnić swoją rację albo chcesz rewanżu, bo poczułeś się urażony moją uwagą, że mylisz się co do regulaminu.
Napisałem co mówi na ten temat regulamin i dla mnie nie podlega to dyskusji, bo sprawa jest jasna w tej kwestii - może dla Ciebie nie jest to jasne i uważasz, że wiesz lepiej, co nie będzie zaskoczeniem, bo wiele osób nie potrafi czytać regulaminów ze zrozumieniem.
Napisałem też, że można mimo to spróbować aktywować pakiet i zobaczyć jaki będzie efekt w praktyce.
Na co Ty wg mnie próbowałeś kwestionować mojego posta o regulaminie z czego wyszło Tobie tzw. masło maślane.
Podałeś tylko jeden sensowny argument, że Tobie w zeszłym roku udało się aktywować drugi pakiet i OK jest to ważny konkret.
Tylko nie ma gwarancji, że teraz będzie dokładnie tak samo, bo regulamin tego nie gwarantuje, a w międzyczasie było kilka "konserwacji systemu".
Mimo to Adam spokojnie może próbować aktywacji, bo ma spore szanse na sukces.
Na końcu zasugerowałem, że można skorzystać z oferty Turka.
Na co Ty znowu dajesz swoje dziwne kontrargumenty.
Tylko zapominasz, że to Adam podejmuje decyzję, a on napisał, że w grę wchodzi tylko Austria i Czechy, a nie Europa, więc on sam musi stwierdzić, co mu się będzie kalkulowało w zależności od jego potrzeb i możliwości.
Ja uważam, że warto poznawać różne opcje , aby mieć możliwość wyboru, a w razie potrzeby warto próbować różnych metod i nie poddawać się, bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji.