forumnju z rachunkiemofertaOpłata za "nju na wszystko"

Opłata za "nju na wszystko"

Opłata za "nju na wszystko" (2016-07-18 16:04)

Witam,
Mam pytanie, czy kwota 39zł to jest kwota netto czy brutto? Dostałem drugi rachunek za pełny miesiąc użytkowania telefonu i do zapłaty nie mam 39zł a 48zł. Wytłumaczy mi to ktoś?

Opłata za "nju na wszystko" (2016-07-18 17:35)

Brutto, Sprawdz czy masz na pewno włączoną usługę ew. przeanalizuj szczególowy wykaz połaczeń. Moze masz jakies sms premium itp wyslane, co nie jest w pakiecie, Jak uwaźasz, źe nieslusznie naliczoną masz opłatę pisz reklamację poprzez swoje konto na stronie NJU.

[edytowane przez s-krobek o 17:37 w dniu 2016-07-18]

Opłata za "nju na wszystko" (2016-07-18 22:57)

jest to kwota brutto. Sprawdź czy nie masz dodatkowych opłat, które nie wchodzą w limity usługi. (np. roaming, SMS-y specjalne,SMS-y na numery stacjonarne itp). Jeśli nie ma dodatkowych opłat zgłoś reklamację.

~gość1468874919381

Opłata za "nju na wszystko" (2016-07-18 23:41)

tak przy okazji to równe 48zł idealnie pasuje do usługi "Jeden na wszystko" + Nju dodatkowy.

@symyrytyfy
Wytłumaczyć to Ci może tylko BOK, więc zadzwoń do nich lub jak przedmówcy radzili napisz reklamację.

Bez szczegółowych danych po analizie billingu zadawanie takich pytań na forum jest pozbawione sensu, chyba, że odpowiedzi na chybił trafił Ciebie zadowalają.

Opłata za "nju na wszystko" (2019-03-08 22:02)

Witam.
Dziś dostałam drugą fakturę na dokładnie taka sama kwotę, jednak po analizie bilingów, wiedzę, ze nie było żadnych połączeń na numery specjalne.
Czy następne faktury również przychodzą na taka kwotę? Jak sprawa wyjaśniła się u Was? 
Pozdrawiam 

~paqu

Opłata za "nju na wszystko" (2019-03-11 09:31)

Hej. Trudno wnioskować, z czego wynika kwota faktury nie mając do niej wglądu, a już przewidzieć na jaką kwotę będziesz miała wystawiane kolejne faktury, jest niemożliwe, bo nie wiem, z jakich usług będziesz korzystała. 48 zł idealnie pasuje do usługi bez limitu 39 zł + numer dodatkowy . Aby jednak  uzyskać pewną informację, z czego wynika kwota faktury wyślij zgłoszenie do Biura Obsługi Klienta przez formularz kontaktowy. Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 09:36 w dniu 2019-03-11]

odpowiedź

Opłata za " | nju na wszystko" (pilotka)

Hej. Trudno wnioskować, z czego wynika kwota faktury nie mając do niej wglądu, a już przewidzieć na jaką kwotę będziesz miała wystawiane kolejne faktury, jest niemożliwe, bo nie wiem, z jakich usług będziesz korzystała. 48 zł idealnie pasuje do usługi bez limitu 39 zł + numer dodatkowy . Aby jednak  uzyskać pewną informację, z czego wynika kwota faktury wyślij zgłoszenie do Biura Obsługi Klienta przez formularz kontaktowy. Pozdrawiam :)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

122 gości i 0 zalogowanych użytkowników