forumnju z rachunkiemusługiJaki czas oczekiwania na nową kartę SIM?

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM?

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-10 22:38)

Mój telefon nagle przestał wykrywać kartę SIM. Komunikuje 'Brak karty SIM'. Restarty nie pomagają, wyjmowanie i wkładanie karty również. Złożyłem zlecenie wymiany karty. Pytanie po jakim czasie otrzymam nową?

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-11 19:32)

Myślę, że maksymalnie do tygodnia. Ja na swoją czekałem dokładnie 4 dni.. z tym, że po drodze był jeszcze weekend ;) Pozdrawiam. 

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-11 21:40)

co ciekawe zamówiłam moją 9 września ok. godz. 15, a dostarczono mi ja dziś o 19.30 :) Super obsługa :)

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-13 13:56)

Kumplowi zamawiałem kartę telefonicznie we wtorek wieczorem to w piątek przyjechał kurier.
Tak jak pisał wyżej sznymers przyjął bym założenie, że realnie czas oczekiwania na nową kartę wynosi do tygodnia, czyli kilka dni roboczych.

@majkaa
miałaś chyba fuksa. Skoro w środę ok. 15 zamówiłaś to w czwartek musieli wysłać i w piątek ją dostałaś. Prawdziwy ekspress

Z kolei zgoła odmienne doświadczenia mam przy zamawianiu karty przez zgłoszenie w serwisie www. 3 krotnie ponawiałem zgłoszenie zanim karta została wysłana, bo nikt nie raczył się skontaktować, że czegoś im brakuje, ani potwierdzić, że zgłoszenie przyjęto do realizacji i sprawa jest w toku.
Dlatego jeśli zależy komuś na czasie to sugeruję tylko kontakt telefoniczny.

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-14 12:13)

Karta SIM zamówiona w piątek późnym wieczorem dotarła dziś około godz 10:00. Czyli błyskawicznie :)
Jednak nie chwalę dnia przed zachodem słońca - oczekuję na aktywację.

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-14 12:24)

Karta aktywna. Wzorowa obsługa klienta.
Keep up the good work folks :)

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-16 13:05)

Co to znaczy "nie udalo sie dokonczyc procesu" przy przechodzeniu " z plusa do nju?

~gość1442401535821

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-16 14:20)

Niestety u mnie nie jest już tak kolorowo. Po 6 dniach od chwili zgłoszenia przysłania karty SIM, nadal nie dorstarczyli mi przesyłki. Czy Wy również tyle czekaliście na realizacje ZGŁOSZENIA???

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-23 14:46)

Zamówiona we wtorek  rano, w środę o 9:30 kurier był już z przesyłka.  Tylko ta aktywacja tylko przez tel? I to dodatkowo płatne 5zl/połączenie.

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? (2015-09-24 12:33)

Trzeba dzwonić ze służbowego :)

~alphaturu

odpowiedź

Jaki czas oczekiwania na nową kartę SIM? | ~alphaturu (24.09.2015, 12:33)

Trzeba dzwonić ze służbowego :)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

98 gości i 0 zalogowanych użytkowników