forumnju z rachunkiemusługiPrzeniesienie numeru do t mobile

Przeniesienie numeru do t mobile

Przeniesienie numeru do t mobile (2020-12-07 13:31)

Witam, mam numer w t mobile na abonament do 21 grudnia 2020r i chciałbym go przenieść do nju mobile i teraz mam następujące pytanie czy muszę rozwiązywać umowę z t mobile ? Czy po wypełnieniu formularza na waszej stronie umowa w t mobile zostanie automatycznie rozwiązana ?

~pripe

Przeniesienie numeru do t mobile (2020-12-07 18:21)

Hej :) Nie rozwiązuj umowy z T-mobile, bo wyłącza numer, zamiast przenieść, złóż tylko wniosek o przeniesienie numeru, składając zamówienie na stronie nju. Pamiętaj, że wszystkie dane, które podajesz na zamówieniu muszą się zgadzać z tymi, które są u operatora. Pozdrawiam :) 

Przeniesienie numeru do t mobile (2020-12-07 19:55)

A czy jak jutro złoże wniosek o przeniesieniu numeru to t-mobile nie nałoży na mnie kary ?

~pripe

Przeniesienie numeru do t mobile (2020-12-07 21:23)

Nie, jeśli wybierzesz tryb rozwiązania umowy - na koniec umowy promocyjnej z dotychczasowym operatorem. I tak pewnie numer odda z zachowaniem okresu wypowiedzenia. 

[edytowane przez pilotka o 21:24 w dniu 2020-12-07]

odpowiedź

Przeniesienie numeru do t mobile | ~pripe (07.12.2020, 13:31)

Witam, mam numer w t mobile na abonament do 21 grudnia 2020r i chciałbym go przenieść do nju mobile i teraz mam następujące pytanie czy muszę rozwiązywać umowę z t mobile ? Czy po wypełnieniu formularza na waszej stronie umowa w t mobile zostanie automatycznie rozwiązana ?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

340 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies