forumnju z rachunkiemofertadodatkowy a im dłużej tym lepiej

dodatkowy a im dłużej tym lepiej

dodatkowy a im dłużej tym lepiej (2015-08-19 21:06)

Witam,
mam ofertę buzz 39 zł od 17 miesięcy, w związku z czym dostałam informację, że internet wzrośnie mi 2,5 raza, chciałabym wziąć nju dodatkowy i mam pytanie czy te oferty się łączą, czyli czy będę miała ten powiększony internet do podziału na dwa numery czy tylko 2 GB jak jest w ofercie początkowej?

~jajajaja

dodatkowy a im dłużej tym lepiej (2015-08-19 21:49)

Tak, oferty łączą się, dlatego aktualnie po aktywacji usługi "Im dłużej, tym lepiej" zamiast standardowych 2 GB będziesz miała wspólny limit powiększony 2,5x, czyli wyniesie on 5 GB.

Pamiętaj, że od 28 sierpnia w usłudze "Jeden na wszystko" za 39zł będzie standardowo dostępny limit 5 GB, czyli po powiększeniu 2,5x będziesz miała wspólny limit na 2 numery w wysokości 12,5 GB.

A od 25 okresu Twój standardowy limit wzrośnie 3x, więc jeśli nic się nie zmieni w ofercie to będziesz miała wtedy z automatu 15 GB miesięcznie do wykorzystania wspólnie przez 2 numery.

[edytowane przez nju_klient o 21:57 w dniu 2015-08-19]

odpowiedź

dodatkowy a im dłużej tym lepiej | ~jajajaja (19.08.2015, 21:06)

Witam,
mam ofertę buzz 39 zł od 17 miesięcy, w związku z czym dostałam informację, że internet wzrośnie mi 2,5 raza, chciałabym wziąć nju dodatkowy i mam pytanie czy te oferty się łączą, czyli czy będę miała ten powiększony internet do podziału na dwa numery czy tylko 2 GB jak jest w ofercie początkowej?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

119 gości i 0 zalogowanych użytkowników