forumnju z rachunkiemofertaNumer dodatkowy, ile płacę ?

Numer dodatkowy, ile płacę ?

Numer dodatkowy, ile płacę ? (2015-08-24 10:26)

Witam.
Otóż moja dziewczyna zastanawia się nad przeniesieniem numeru do nju i zaintrygowała nas oferta z numerem dodatkowym, ja już jestem od dosyć dawana użytkownikiem sieci Nju. Więc przy mojej ofercie do komórkowych 19 zł, jak będę płacił za te dwa numery ?
19 zł + 9 zł z racji numeru + SMS 9 zł + pakiet internetowy.
Czy tyle co wykorzystam + 9 zł z racji numeru + SMS 9 zł + pakiet internetowy.
Czy za każdą usługę tyle co wykorzystamy + 9 zł z rachu numeru, np. Czy tyle co wykorzystam + 9 zł z racji numeru + SMS 9 zł  + 9 zł z racji numeru + pakiet internetowy + 9 zł z racji numeru.
A i jeszcze pytanie o pakiet, jest on dzielony na pół pomiędzy oba numery, czy jest wspólna pula, że jedna osoba może wykorzystać 2 gb, druga 1 gb, z pakietu 3 gb?
Z góry dziękuje za pomoc :)

Numer dodatkowy, ile płacę ? (2015-08-24 12:15)

Pakiet netu jest wspólny, więc jeśli dziewczyna wykorzysta 3GB to dla Ciebie zostanie tylko lejek :P
Oba numery muszą być zarejestrowane na tę samą osobę, więc dziewczyna musiała by Ci zaufać i przepisać numer na Ciebie, lub Ty jej i przepisać na nią ;) Potem każdy może podglądać billingi, więc w relacjach damsko-męskich musi to być duże zaufanie i brak tajemnic, a znam przypadek, gdzie żona z mężem nie chciała Nju dodatkowego i woli dopłacać 20zł/mc za niezależność i prywatność ;)

Co do naliczania opłat to dzisiaj pisałem już w innych wątkach, więc poczytaj moje odpowiedzi dotyczące m.in. porównania ofert za 19, 29 i 39zł:
http://www.njumobile.pl/obsluga/forum/id,99500007,title,nr-dodatkowy-a-p-atnosci,watek
http://www.njumobile.pl/obsluga/forum/id,99500008,title,dodatkowy-internet-za-free-,watek
mam nadzieję, że będzie to przydatne przy wyborze najbardziej optymalnej oferty dla Ciebie/dla Was.

odpowiedź

Numer dodatkowy, ile płacę ? | sienki (24.08.2015, 10:26)

Witam.
Otóż moja dziewczyna zastanawia się nad przeniesieniem numeru do nju i zaintrygowała nas oferta z numerem dodatkowym, ja już jestem od dosyć dawana użytkownikiem sieci Nju. Więc przy mojej ofercie do komórkowych 19 zł, jak będę płacił za te dwa numery ?
19 zł + 9 zł z racji numeru + SMS 9 zł + pakiet internetowy.
Czy tyle co wykorzystam + 9 zł z racji numeru + SMS 9 zł + pakiet internetowy.
Czy za każdą usługę tyle co wykorzystamy + 9 zł z rachu numeru, np. Czy tyle co wykorzystam + 9 zł z racji numeru + SMS 9 zł  + 9 zł z racji numeru + pakiet internetowy + 9 zł z racji numeru.
A i jeszcze pytanie o pakiet, jest on dzielony na pół pomiędzy oba numery, czy jest wspólna pula, że jedna osoba może wykorzystać 2 gb, druga 1 gb, z pakietu 3 gb?
Z góry dziękuje za pomoc :)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

89 gości i 0 zalogowanych użytkowników