forumnju z rachunkiemusługiKontrola kilku numerów z jednego loginu

Kontrola kilku numerów z jednego loginu

Kontrola kilku numerów z jednego loginu (2013-09-14 14:49)

Czy jest możliwość kontroli usług i kosztów kilku numerów nju po zalogowaniu do jednego konta?
Przykładowo chciałbym mieć dostęp do faktur dwóch numerów z rachunkiem i możliwość wglądu do stanu konta do trzech numerów na kartę, bez żmudnego przelogowania na poszczególne konta?
Taka funkcjonalność jest praktyczna dla osób prowadzących działalność lub dla kontroli w rodzinne telefony.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Kontrola kilku numerów z jednego loginu (2013-09-17 09:45)

Powinna być dołączona taka możliwość na stronie nju bo nie chce mi się i nie wyobrażam sobie przeskakiwania pomiędzy 3 swoimi numerami w nju.

Kontrola kilku numerów z jednego loginu (2014-03-15 11:12)

to jest odpowiedź na post:

Czy jest możliwość kontroli usług i kosztów kilku numerów nju po zalogowaniu do jednego konta?
Przykładowo chciałbym mieć dostęp do faktur dwóch numerów z rachunkiem i możliwość wglądu do stanu konta do trzech numerów na kartę, bez żmudnego przelogowania na poszczególne konta?
Taka funkcjonalność jest praktyczna dla osób prowadzących działalność lub dla kontroli w rodzinne telefony.

Wyślij zgłoszenie z tym zapytaniem. Ja w tej chwili mam 2 numery w nju z rachunkiem i żeby cokolwiek sprawdzić w obu muszę się za każdym razem przelogować na dany numer. Szukałam czy jest opcja  w której nie muszę się osobno logować na dane numery, ale nie znalazłam.

Kontrola kilku numerów z jednego loginu (2014-05-25 10:07)

Nie macię ciekawszych zajęć niż ciągłe logowanie się na konto?

~jacekp

odpowiedź

Kontrola kilku numerów z jednego loginu | jacekbory (14.09.2013, 14:49)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

79 gości i 0 zalogowanych użytkowników