forumnju z rachunkiemusługiKontrola kilku numerów z jednego loginu

Kontrola kilku numerów z jednego loginu

Kontrola kilku numerów z jednego loginu (2013-09-14 14:49)

Czy jest możliwość kontroli usług i kosztów kilku numerów nju po zalogowaniu do jednego konta?
Przykładowo chciałbym mieć dostęp do faktur dwóch numerów z rachunkiem i możliwość wglądu do stanu konta do trzech numerów na kartę, bez żmudnego przelogowania na poszczególne konta?
Taka funkcjonalność jest praktyczna dla osób prowadzących działalność lub dla kontroli w rodzinne telefony.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Kontrola kilku numerów z jednego loginu (2013-09-17 09:45)

Powinna być dołączona taka możliwość na stronie nju bo nie chce mi się i nie wyobrażam sobie przeskakiwania pomiędzy 3 swoimi numerami w nju.

Kontrola kilku numerów z jednego loginu (2014-03-15 11:12)

to jest odpowiedź na post:

Czy jest możliwość kontroli usług i kosztów kilku numerów nju po zalogowaniu do jednego konta?
Przykładowo chciałbym mieć dostęp do faktur dwóch numerów z rachunkiem i możliwość wglądu do stanu konta do trzech numerów na kartę, bez żmudnego przelogowania na poszczególne konta?
Taka funkcjonalność jest praktyczna dla osób prowadzących działalność lub dla kontroli w rodzinne telefony.

Wyślij zgłoszenie z tym zapytaniem. Ja w tej chwili mam 2 numery w nju z rachunkiem i żeby cokolwiek sprawdzić w obu muszę się za każdym razem przelogować na dany numer. Szukałam czy jest opcja  w której nie muszę się osobno logować na dane numery, ale nie znalazłam.

Kontrola kilku numerów z jednego loginu (2014-05-25 10:07)

Nie macię ciekawszych zajęć niż ciągłe logowanie się na konto?

~jacekp

odpowiedź

Kontrola kilku numerów z jednego loginu | solsska (15.03.2014, 11:12)

Wyślij zgłoszenie z tym zapytaniem. Ja w tej chwili mam 2 numery w nju z rachunkiem i żeby cokolwiek sprawdzić w obu muszę się za każdym razem przelogować na dany numer. Szukałam czy jest opcja  w której nie muszę się osobno logować na dane numery, ale nie znalazłam.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

119 gości i 0 zalogowanych użytkowników