to jest odpowiedź na post:
Niedawno dostałem w prezencie wypasiony smartwatch Samsung Gear S i zaraz szybko zamówiłem nano SIM do niego za 30 zł mając zamiar ustawić przekierowania na ten nr z mojego smartfona, w którym też mam NJU na kartę. Już chciałem włączyć przekierowania standardowym kodem USSD tzn
**61*XXXXXXXXX*11*15# aby dostać połączenia na tym zegarku kiedy przez 15 sekund nie odbieram rozmowy na telefonie (bo np. zostawiłem gdzieś), a tu kicha!!! Kod nie działa bo okazuje się że ktoś sobie wymyślił, żeby zadać sobie specjalnie trud i zablokować tę standardową usługę ISDN, jaka działa nawet na telefonach stacjonarnych jeszcze z czasów kiedy nie było komórek - tylko nie wiadomo, co chciał tym zyskać??? Może gdyby przekierowanie miało się odbywać do konkurencji to jeszcze można by zrozumieć tę blokadę, ale ludzie, ja chcę tylko na swój zegarek z kartą w NJU, nigdzie więce!!! Założę się, że takich klientów z tym samym problemem jest już tysiące bo te zegarki są coraz bardziej popularne. Nie zmusicie mnie do tego bym zmienił taryfę na abonament, więc co? mam iść do Heyah lub innego operatora?