Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Witam, mam numer dodatkowy w nju abonament. Chcę przenieść ten numer do innego abonenta w nju, też jako numer dodatkowy. Jak mam to zrobić? Pozdrawiam
Hej :) Aby dołączyć numer do konta innego abonenta należy go przerejestrować na dane tej osoby, gdyż musi być jeden właściciel numerów. W tym celu, należy przenieść numer dodatkowy do oferty na kartę. Najlepiej zadzwonić do BOK pod nr *610 (690610610 z nr w innej sieci). Z zachowaniem okresu wypowiedzenia umowy przeniosą nr na kartę. Jak zostanie przeniesiony na kartę udajesz się do salonu Orange z nowym właścicielem. Trzeba zabrać dowody osobiste i kartę SIM przypisaną do tego dodatkowego numeru. Po przerejestrowaniu numeru należy złożyć zamówienie na przeniesienie numeru z karty do oferty nju dodatkowy dołączając go do konta tamtego abonenta.. Możesz to zrobić samodzielnie albo on :) przez stronę nju. Na podstawie tego zamówienia przyjedzie kurier z umową i po podpisaniu dokumentu przeniosą ten numer na abonament jako dodatkowy. Pozdrawiam :)
Nie ma to jak prosta i szybka procedura...
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
107 gości i 0 zalogowanych użytkowników