forumstrona www, moje kontostronaNiezaktualizowane ulice

Niezaktualizowane ulice

Niezaktualizowane ulice (2024-09-08 11:36)

Dzień dobry,

Od dwóch tygodni mam problem, a mianowicie chciałabym przejść do njumobile, ale kurier nie może dostarczyć mi dokumentów, ponieważ ulice dla podkrakowskiej wsi wciąż nie są zaktualizowane. Jest podanych 5, a w rzeczywistości jest ich z 20 parę. 
Nie wiem, ile jeszcze mam czekać i nie ukrywam, że mnie to frustruje, ponieważ muszę wciąż płacić horrendalne pieniądze w innej sieci.

Proszę o pomoc. 

Niezaktualizowane ulice (2024-09-08 11:56)

to jest odpowiedź na post:

Nie wiem, ile jeszcze mam czekać i nie ukrywam, że mnie to frustruje, ponieważ muszę wciąż płacić horrendalne pieniądze w innej sieci.
Proszę o pomoc. 

Zamów dostawę dokumentów pod inny adres. Ja zawsze zamawiam przesyłki z nju do miejsca pracy i nie stanowi to żadnego problemu.

Niezaktualizowane ulice (2024-09-09 16:25)

to jest odpowiedź na post:

Zamów dostawę dokumentów pod inny adres. Ja zawsze zamawiam przesyłki z nju do miejsca pracy i nie stanowi to żadnego problemu.

Pracuję w domu, nie mam gdzie indziej zamówić tych dokumentów. Chyba że do kogoś pojadę, choć wydaje mi się to absurdalne. 

odpowiedź

Niezaktualizowane ulice | renata1 (09.09.2024, 16:25)

Pracuję w domu, nie mam gdzie indziej zamówić tych dokumentów. Chyba że do kogoś pojadę, choć wydaje mi się to absurdalne. 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

222 gości i 0 zalogowanych użytkowników