forumnju z rachunkiemofertaInternet w pakiecie subskrypcji

Internet w pakiecie subskrypcji

Internet w pakiecie subskrypcji (2024-08-02 15:04)

Cześć,

Chciałbym przenieść numer z innej sieci w sumie to nawet dwa numery ale mam pytanie odnośnie pakietu danych
W subskrypcji mam 120GB na start - czy jest to jednorazowe czy co miesiąc będę otrzymywał po 120GB do wykorzystania ? 
I czy niewykorzystane GB przechodzą na kolejny miesiąc czy znikają? Nigdzie nie znalazłem takiej informacji więc będę wdzięczny za odpowiedź :))

~maarcin

Internet w pakiecie subskrypcji (2024-08-02 21:40)

to jest odpowiedź na post:

Cześć,

Chciałbym przenieść numer z innej sieci w sumie to nawet dwa numery ale mam pytanie odnośnie pakietu danych
W subskrypcji mam 120GB na start - czy jest to jednorazowe czy co miesiąc będę otrzymywał po 120GB do wykorzystania ? 
I czy niewykorzystane GB przechodzą na kolejny miesiąc czy znikają? Nigdzie nie znalazłem takiej informacji więc będę wdzięczny za odpowiedź :))

Nie masz 120GB tylko po 60GB na każdy numer. Co miesiąc. Niewykorzystane GB przepadają.
Po pół roku pakiety zwiększą się do 120GB na numer. Po roku 150, po 2 latach 180GB.

odpowiedź

Internet w pakiecie subskrypcji | ~maarcin (02.08.2024, 15:04)

Cześć,

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

127 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies