forumnju z rachunkiemusługiWi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji

Wi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji

Wi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji (2024-07-07 18:14)

Czy usługa Wi-Fi Calling działa za granicą (precyzyjnie, w Wielkiej Brytanii)? Informacja na temat abonamentów i ofert na kartę jest dostępna w regulaminie usługi, ale informacji o subskrypcji brak.

~magi

Wi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji (2024-07-08 20:04)

to jest odpowiedź na post:

Czy usługa Wi-Fi Calling działa za granicą (precyzyjnie, w Wielkiej Brytanii)? Informacja na temat abonamentów i ofert na kartę jest dostępna w regulaminie usługi, ale informacji o subskrypcji brak.

WI-FI Calling działa na całym świecie ( z wyjątkiem nju na karte ) Regulamin nju komórkowy  Nie świadczy następujących usług: a. Usług Premium (połączenia, SMS, MMS), b. połączeń na numery specjalne (połączenia, SMS, MMS). Nic nie ma na temat wifi calling.

Wi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji (2024-07-08 23:29)

WI-FI Calling działa na całym świecie ( z wyjątkiem nju na karte ) Regulamin nju komórkowy  Nie świadczy następujących usług: a. Usług Premium (połączenia, SMS, MMS), b. połączeń na numery specjalne (połączenia, SMS, MMS). Nic nie ma na temat wifi calling.

Dziękuję za odpowiedź. Obsługa klienta niestety nie dała jasnej odpowiedzi jeśli chodzi o ten temat - raz usłyszałem jasno że NIE będzie działać, a drugi raz, że "nie ma gwarancji, lecz jest to możliwe". Czy mam się kierować regulaminem nju komórkowy, jeśli nie jest zaznaczone że dotyczy on subskrypcji?

~magi

Wi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji (2024-07-09 18:40)

Dziękuję za odpowiedź. Obsługa klienta niestety nie dała jasnej odpowiedzi jeśli chodzi o ten temat - raz usłyszałem jasno że NIE będzie działać, a drugi raz, że "nie ma gwarancji, lecz jest to możliwe". Czy mam się kierować regulaminem nju komórkowy, jeśli nie jest zaznaczone że dotyczy on subskrypcji?

Nju komórkowy , nju z aplikacją czy subskrypcja , to jest to samo . Jadąc do Wielkiej Brytanii po prostu sprawdzisz samemu czy będzie działało wifi callig . Trzeba być tylko zabezpieczonym w razie jeśli nie zadziała . Obsługa klienta nie powie prawdy skoro sami nie korzystali z tej usługi .

Wi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji (2024-07-26 10:19)

Czy udało się znaleźć odpowiedz? Rozważam nju subskrypcje ale wifi calling poza UE to dla mnie jedna z priorytetowych usług

~mabosz

Wi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji (2024-08-01 10:09)

Czy udało się znaleźć odpowiedz? Rozważam nju subskrypcje ale wifi calling poza UE to dla mnie jedna z priorytetowych usług

Tak. Działa. Oficjalna odpowiedź od rzecznika i obsługi Orange: https://x.com/Orange_Polska/status/1813936120436085032

~magi

odpowiedź

Wi-Fi Calling za granicą korzystając z subskrypcji | ~magi (07.07.2024, 18:14)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

248 gości i 0 zalogowanych użytkowników