forumnju z rachunkiemusługiBlokada połączeń i SMS premium

Blokada połączeń i SMS premium

Blokada połączeń i SMS premium (2024-05-31 19:38)

Cześć,
właśnie dołaczyłem do nju i zakupiłem usługę Subskrybcja.
Chciałbym od razu zablokować wszystkie możliwe połączenia premium i smsy premium, ale nigdzie nie mogę znaleźć możliwości blokaty.
Wprawdzie w FAQ nju jest napisane, by wejść w ustawienia usługi, blokady i tam wybrać, co chcemy zablokować, ale ani w aplikacji mobilnej ani na stronie www nie widzę nigdzie takiej opcji.

Gdzie zatem zablokować połączenia premium?

~marcin

Blokada połączeń i SMS premium (2024-06-01 11:21)

to jest odpowiedź na post:

Cześć,
Chciałbym od razu zablokować wszystkie możliwe połączenia premium i smsy premium, ale nigdzie nie mogę znaleźć możliwości blokaty.
Wprawdzie w FAQ nju jest napisane, by wejść w ustawienia usługi, blokady i tam wybrać, co chcemy zablokować, ale ani w aplikacji mobilnej ani na stronie www nie widzę nigdzie takiej opcji.

Hej :) W ofercie subskrypcji nie działają usługi premium, stąd też nie ma blokad. Pozdrawiam :)

odpowiedź

Blokada połączeń i SMS premium | ~marcin (31.05.2024, 19:38)

Cześć,

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

111 gości i 0 zalogowanych użytkowników