forumnju z rachunkiemofertaNJU Subskrypcja i roaming poza UE

NJU Subskrypcja i roaming poza UE

NJU Subskrypcja i roaming poza UE (2024-05-13 01:37)

Zastanawia mnie czy w modelu subskrypcyjnym będę mógł przynajmniej odbierać czy odczytywać SMS-y gdy nie zdecyduje się dokupić paczki roamingowej na kraje z poza UE?  Czy telefon będąc w takim kraju nawet nie przyłączy się do sieci bez dokupionego pakietu. Bardzo proszę o pewną odpowiedź.

Dziękuję i Pozdrawiam

~kark

NJU Subskrypcja i roaming poza UE (2024-05-14 11:23)

Opłata w subskrypcji jest wykonywana z góry .( powiedzmy coś w rodzaju nju na karte ) . Jeśli jesteś w strefie standard lub egzotyczna i chcesz korzystać  : sms_y ; mms_y ; połączenia .  Jest to możliwe po wykupieniu odpowiedniego pakietu . Tak jest w regulaminie cenniku usług roamingu . 

NJU Subskrypcja i roaming poza UE (2024-06-21 18:08)

Najgorsze jest to że nawet jak wykupisz pakiet za np 40zł na 10min/sms/mms to pakiet ci zjada jak ktoś wyśle Ci sms nawet głupia reklama. To jest tragedia a nie oferta, żałuję że przeszedłem na subskrbcję, abonament lepsze a wrócić już nie można.

~tomi

odpowiedź

NJU Subskrypcja i roaming poza UE | ~kark (13.05.2024, 01:37)

Zastanawia mnie czy w modelu subskrypcyjnym będę mógł przynajmniej odbierać czy odczytywać SMS-y gdy nie zdecyduje się dokupić paczki roamingowej na kraje z poza UE?  Czy telefon będąc w takim kraju nawet nie przyłączy się do sieci bez dokupionego pakietu. Bardzo proszę o pewną odpowiedź.

Dziękuję i Pozdrawiam
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

94 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies