Przeniesienie nr

Przeniesienie nr (2024-05-12 19:49)

Witam 

Obecnie posiadam nju z rachunkiem 3msce gratis po przeniesieniu z innej sieci. Czy mogę wyznaczyć zmianę z nju z rachunkiem do subskrybcji np 3 dni przed końcem darmowego okresu?
Czy jeśli posiadam drugi nr (nie ja go używam a Mama) i czy po przeniesieniu dostanę to samo (3msce gratis i później do subskrypcji)

Archi334

~archiel334

Przeniesienie nr (2024-05-15 14:30)

Hej :) Możesz przenieść numer do subskrypcji na trzy dni przed końcem promocji 3 miesiące za 0 zł. Z promocji można skorzystać tylko raz dla danego planu taryfowego, więc jeśli przeniesiesz numer mamy do planu nju podstawowy to nie będziesz mógł skorzystać, a jako dodatkowy to nie bardzo, jak kończy ci się okres promocyjny i zamierzasz przenieść nr główny do subskrypcji. Chyba, że numer jest zarejestrowany na mamę i nie korzystała jeszcze z promocji, to jak najbardziej. Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 14:31 w dniu 2024-05-15]

odpowiedź

Przeniesienie nr | ~archiel334 (12.05.2024, 19:49)

Witam 

Obecnie posiadam nju z rachunkiem 3msce gratis po przeniesieniu z innej sieci. Czy mogę wyznaczyć zmianę z nju z rachunkiem do subskrybcji np 3 dni przed końcem darmowego okresu?
Czy jeśli posiadam drugi nr (nie ja go używam a Mama) i czy po przeniesieniu dostanę to samo (3msce gratis i później do subskrypcji)

Archi334
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

106 gości i 0 zalogowanych użytkowników