forumnju z rachunkiemusługiPakiet Roamingowy 10 GB

Pakiet Roamingowy 10 GB

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-03-07 07:27)

Dzień dobry,

Mam pytanie, czy można uruchomić Pakiet Roamingowy 10 GB na numerze "Nju dodatkowy"?

na numerze głównym wysłałem <span >SMS-a o treści GO10GB pod numer 80060 i mam informację o aktywacji pakietu a po wysłaniu ILE10GB dostaje informację, że zostało mi 10 GB - czyli wszystko w porządku

na numerze dodatkowym po wysłaniu SMS-a <span >GO10GB <span >pod numer 80060  dostaje informację, że nie mogę aktywować pakietu a po <span >wysłaniu ILE10GB dostaje informację, że pakietu nie posiadam,
<span >

<span >Czy jest jakaś możliwość aktywacji pakietu na numerze dodatkowym?

~macedonia

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-03-07 12:33)

to jest odpowiedź na post:

Dzień dobry,

Mam pytanie, czy można uruchomić Pakiet Roamingowy 10 GB na numerze "Nju dodatkowy"?

na numerze głównym wysłałem SMS-a o treści GO10GB pod numer 80060 i mam informację o aktywacji pakietu a po wysłaniu ILE10GB dostaje informację, że zostało mi 10 GB - czyli wszystko w porządku

na numerze dodatkowym po wysłaniu SMS-a GO10GB pod numer 80060  dostaje informację, że nie mogę aktywować pakietu a po wysłaniu ILE10GB dostaje informację, że pakietu nie posiadam,
Czy jest jakaś możliwość aktywacji pakietu na numerze dodatkowym?

Hej :) Na numerze dodatkowym nie włączysz pakietu 10 GB, można go aktywować tylko na numerze głównym i działa tylko dla tego numeru. Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 12:33 w dniu 2024-03-07]

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-03-11 10:06)

czyli osoba z numerem dodatkowym nie jest chroniona usługą bezpieczny roaming i nie ma możliwości uruchomienia pakietu nawet 15zl/1gb?

~jacek

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-03-11 18:26)

czyli osoba z numerem dodatkowym nie jest chroniona usługą bezpieczny roaming i nie ma możliwości uruchomienia pakietu nawet 15zl/1gb?

Hej :) Tak, numer dodatkowy może tylko uruchomić Travel Data Daily Reszta Świata,  który działa w strefach 2-5, ale to jest jedynie 2 MB za 30 zł i nie jest to atrakcyjna oferta w stosunku do tych nowych pakietów w roamingu. Pozdrawiam :)

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-03-13 09:46)

czy jest możliwość zmiany, który numer jest głównym. W moim przypadku, gdy NJU był nowością zmigrowałem numer mojej mamy z karty u konkurencji. Później dołączyłem swój. Sporo podróżuję i chciałbym mieć opcję korzystać z pakietu. 

~jacek

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-03-13 21:00)

czy jest możliwość zmiany, który numer jest głównym. W moim przypadku, gdy NJU był nowością zmigrowałem numer mojej mamy z karty u konkurencji. Później dołączyłem swój. Sporo podróżuję i chciałbym mieć opcję korzystać z pakietu. 

Hej :) Jest taka możliwość, ale trzeba rozwiązać obecne umowy i przenieść numery do oferty na kartę, a następnie złożyć zamówienie na przeniesienie numerów z karty do abonamentu zamieniając je miejscami, ale staż w sieci wtedy przepada. Możesz też przenieść sam numer dodatkowy do oferty na kartę, a potem złożyć zamówienie na przeniesienie numeru z karty do abonamentu, tak by stał się numerem głównym. Wówczas mama zachowa staż. Migrację na kartę załatwisz najszybciej kontaktując się z BOK pod nr *610 (690610610). Tylko opłata będzie wyższa, bo teraz kosztuje on 9 zł jako dodatkowy. I jeżeli to mama podpisywała z nju umowy to na jej dane nadal będzie numer. Chyba, że po przeniesieniu na kartę w salonie Orange go przerejestrujesz.  W tym celu do salonu Orange powinieneś udać się z mamą. Trzeba zabrać dowody osobiste i kartę SIM. Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 21:01 w dniu 2024-03-13]

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-05-22 19:21)

Cześć a jak kupię ten pakiet na numerze głównym i zrobię hotspot to czy drugi numer w taki sposób moze korzystać bez opłat?

~patla

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-05-22 22:38)

Cześć a jak kupię ten pakiet na numerze głównym i zrobię hotspot to czy drugi numer w taki sposób moze korzystać bez opłat?

Hotspot na numerze głównym to nic innego jak alternatywne domowe WiFi i bezpłatnie możesz podłączyć jednocześnie nie więcej jak 10 urządzeń.

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-06-04 08:17)

Na abo z kilkoma numerami aż cisnie się kilka niecenzuralnych słów...przestarzała oferta , brak mozliwości korzystania z pakietów romingowych dla nr dodatkowego, brak esim ten drugi nr to taki wykastrowany produkt 

[edytowane przez gość1717481824439 o 08:17 w dniu 2024-06-04]

odpowiedź

Pakiet Roamingowy 10 GB | gość1717481824439 (04.06.2024, 08:17)

Na abo z kilkoma numerami aż cisnie się kilka niecenzuralnych słów...przestarzała oferta , brak mozliwości korzystania z pakietów romingowych dla nr dodatkowego, brak esim ten drugi nr to taki wykastrowany produkt 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

200 gości i 0 zalogowanych użytkowników