forumnju na kartęofertaCo można było by zmienić, moja propozycja

Co można było by zmienić, moja propozycja

Co można było by zmienić, moja propozycja (2013-07-23 01:18)

Cześć

Chciałbym napisać co zmieniłbym w nju.
- rozmowy i sms do nju za darmo, poza taka stawka jak jest aktualnie
- te 2 złote na 7 dni, żeby dziennie płacić 2 złote, to trochę nie fajne, może lepiej usunąć i dać, że normalnie bez żadnego wykupowania pakietu, a jeśli już trzeba ten pakiet wykupować, to może dajcie, że można nie tylko na 7 dni, ale też na 14 i 30 dni
- jeśli chodzi o nju z rachunkiem, to może zamiast 19 za internet, to 5 zł, a smsy zamiast 9, to 6 albo też 5 zł, bo w końcu jakoś trzeba wyprzedzić konkurencie

To takie moje uwagi na temat oferty. Ale ogólnie jest fajna, może ktoś zauważy moją opinie i ją przeanalizuje.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Co można było by zmienić, moja propozycja (2013-07-23 07:41)

Przychylam się do sugestii karola odnośnie bezpłatnych połączeń i sms'ów w sieci Nju, byłby to niezły cios dla konkurenta, który w swojej ofercie właśnie coś takiego zasugerował.

Co do internetu dla nju z rachunkiem: ludzie po co wydawać 19zł, jeśli za 5zł macie 350mb, za 7zł 700mb, jeśli nawet mamy 1GB internetu w dobrej prędkości to pakietem wydamy ok.10zł, chyba że komuś zależy na nielimitowanym dostępie.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~kulka

odpowiedź

Co można było by zmienić, moja propozycja | bujniak (23.07.2013, 07:41)

Przychylam się do sugestii karola odnośnie bezpłatnych połączeń i sms'ów w sieci Nju, byłby to niezły cios dla konkurenta, który w swojej ofercie właśnie coś takiego zasugerował.

Co do internetu dla nju z rachunkiem: ludzie po co wydawać 19zł, jeśli za 5zł macie 350mb, za 7zł 700mb, jeśli nawet mamy 1GB internetu w dobrej prędkości to pakietem wydamy ok.10zł, chyba że komuś zależy na nielimitowanym dostępie.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

76 gości i 0 zalogowanych użytkowników